Teknip Ekip Bakabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sea
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Şimdi Ben yaklaşık 4-5 aydır Zulaya girmiyordum. O MemoryUI Loader zamanlarında.... Ordan Bilgisayar banı falan acabiliyoduk.
Şimdi İse foruma geri döndüm zulu hileleri artık kalkmış. Zulaya tekrar baslıyım dedım Hesap banlı dedi. Baska hesap kurdum Onada banlı dedi. Hadi dedim Allah'ın hakkı 3 tür dedim yine hesap açtım onada banlı dedi. Bu sorunu nasıl çözücez Bi yardım !!!!

Only the dead see the end of war
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kardeş zulu pay2winden cıktı artık zulu hack yok karşed admiller sen hesap actığın zaman banlamaları bence senin ip bişeyapıp direk banlıyorlar bence

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
HWİD yemişsin galiba bunun hakkında konular açılmıştı bir bak istersen belki yardımcı olur.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Evet o zamanlar loader'da bilgisayar banını kaldırmak için bir sistem mevcuttu fakat artık oda değil.Bilgisayardan ne kadar hesap açarsan aç bilgisayar banın mevcut olduğu için her açtığın hesap ban yiyecektir.Bunu çözmek için format atabilirsin başka çözüm yolu varmıdır bilemiyorum ama en temiz yolu format olacaktır.o kadar program indiriceksin felan virüs felan bulaşacağına format at derim

Sea
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Format geçirtirse Format atarım bi ara. Birde bu Fps oyunlarını oynamak için yada hile yapmak için en iyi sürüm hangisi Win 10 Win7 vs. vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...