Zaten seçim olacağı için gençlerden oy toplayabilmek için bunun gerçekleşeceğini söylüyorlar. Bana mantıklı geldi en azından şu an iktidarın böyle bir şeyi düşünmesi mantıklı seçim kayıp gibi göründüğü için.bu dönemde gelecek tüm indirimler cari açığın artmasıyla sonuçlanacak. dolayısıyla gelmesinin olumlu tarafını anlayamadığım indirim bu. cumhurbaşkanı tarafından müjdelenmeyen bir açıklamaya göre beklentiye girmek de ne bileyim. Söylentiden ibaret, seçime hazırlık hep.
Yani tiktokçular bile kanalıma abone olun falan dese de en azından politik bir görüşü var ve iktidarı istemiyorlar. 1997 ve sonrası doğan yaklaşık 13 milyon z kuşağı üyesi seçmen toplam seçmenin %20'si. 13 milyon seçmenin 7 milyonu ilk defa oy kullanacak. O yüzden ÖTV KDV indirimlerinden çok daha fazlası gerekecek, ki bunlarda gençlerin gözünü kesinlikle boyamaz. Pandoranın kutusu açıldı hanımmmZaten seçim olacağı için gençlerden oy toplayabilmek için bunun gerçekleşeceğini söylüyorlar. Bana mantıklı geldi en azından şu an iktidarın böyle bir şeyi düşünmesi mantıklı seçim kayıp gibi göründüğü için.
Gençlerin gözünü bilmem de bir paket makarnaya / kömüre kimlerin bu ülkeyi kaç yıldır yönettiğini biliyoruz. Halk eğitimsiz ve cahil. Aynı şey gençler için de geçerli. Halkın cahilliğini hafife almayın.Yani tiktokçular bile kanalıma abone olun falan dese de en azından politik bir görüşü var ve iktidarı istemiyorlar. 1997 ve sonrası doğan yaklaşık 13 milyon z kuşağı üyesi seçmen toplam seçmenin %20'si. 13 milyon seçmenin 7 milyonu ilk defa oy kullanacak. O yüzden ÖTV KDV indirimlerinden çok daha fazlası gerekecek, ki bunlarda gençlerin gözünü kesinlikle boyamaz. Pandoranın kutusu açıldı hanımmm![]()
Evet adminim haklısın ancak bunun kaynağı aslında yine din'e dayanıyor, o yüzden pek fazla girmek istemiyorum bu konuya. Ülkeyi köyünden ibaret sanan anadolu insanına, dünya görüşü veya vizyon katamazsınız. Onun babası da o köyde doğdu büyüdü, o da o köyde doğup büyüyecek ve ölecek. Belki onun oğlu sistemin dışına çıkarsa ancak torunu vizyon sahibi olabilir, oda hangi vizyonu almak isterse tabi. Bunlar cahil olduğunun farkında değil ki, cahil kaldığını fark etsin. Oğuzhan uğurun, bu durumu özetleyen bir su videosu vardı, internete yazınca çıkıyor, izleyin mutlaka.Gençlerin gözünü bilmem de bir paket makarnaya / kömüre kimlerin bu ülkeyi kaç yıldır yönettiğini biliyoruz. Halk eğitimsiz ve cahil. Aynı şey gençler için de geçerli. Halkın cahilliğini hafife almayın.
Ekli dosyayı görüntüle 79629
Sanmıyorum öyle bişey olacağını28 Ekim tarihinde teknolojik aletlere ÖTV KDV indirimi yada verginin kaldırılacağı söyleniyor sizce doğruluk payı var mıdır ?
çok haklısın kral katılıyorum inş bu sıkıntılarda geçecek dua etmekten başka elimizden bir şey gelseeeGençlerin gözünü bilmem de bir paket makarnaya / kömüre kimlerin bu ülkeyi kaç yıldır yönettiğini biliyoruz. Halk eğitimsiz ve cahil. Aynı şey gençler için de geçerli. Halkın cahilliğini hafife almayın.
Ekli dosyayı görüntüle 79629
Kaynak verir misin ?28 Ekim tarihinde teknolojik aletlere ÖTV KDV indirimi yada verginin kaldırılacağı söyleniyor sizce doğruluk payı var mıdır ?