Süper Üye
en iyi sitelerden birine tekrar hoşgeldin hocam
Hoşbuldum dostlarım.Hoş geldin
Emekleri göstermek böbürlenmek sayılmaz benim gözümde emeği niye yaparsın kendin için göstermek için ki kanıt eklemesem yalancı çıkıyoruz belirtsem böbürlenmek oluyor .dtekrardan hoş geldin dostum biraz böbürlenme gibi olmuş.
sevmediğin kişilere kanıt sunabilirsin evet emeğe saygımız var tabi ki ama orta da sanat veya yapılmış bir iş göremiyorum o yüzden dedim dostum anlayabildiysen .dEmekleri göstermek böbürlenmek sayılmaz benim gözümde emeği niye yaparsın kendin için göstermek için ki kanıt eklemesem yalancı çıkıyoruz belirtsem böbürlenmek oluyor .d
İşte belirtmek yasak diye belirtmedim düzenli okusan anlardın kral .dsevmediğin kişilere kanıt sunabilirsin evet emeğe saygımız var tabi ki ama orta da sanat veya yapılmış bir iş göremiyorum o yüzden dedim dostum anlayabildiysen .d
anlaşıldı tamam ya .dİşte belirtmek yasak diye belirtmedim düzenli okusan anlardın kral .d
Hoş geldinMerhaba dostlar ben syko memoryhackersin eski gömülü üyelerinden biriyim, oyun yaşı geçtiği için para toplamak zorunda kaldım birkaç forumda dolaştım vs bunları geçiyorum ve tekrardan forumda az buçuk vakit geçirmek istedim. Casper masaüstü bir bilgisayarım vardı saygı değer yöneticilerin yaptığı hileleri bile zor açardı xd şimdi kendimi toparladım. Nasıl mı? Ufak bir tüyor (iyiler hiçbir zaman kazanmaz ) kendime Apple Watch, Monster Abra v7, iPhone 11, bir adet MSI laptop aldım. Tekrardan merhabalar.
Saygı değer yöneticilere ayrıyeten selamlar ve saygılar.
Seviliyorsunuz.
Hoş geldin
Hoşbuldum dostlarım saolun varolun.Sefalar getirdin dostum hoşgeldin
Hoşbuldum dostum teşekkürlertekrardan hoşgeldin hocam
Hoşbuldum dostum.yenıden hosgeldın hocam