Tekrardan foruma geri geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tekrardan hoş geldin dostum biraz böbürlenme gibi olmuş.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
tekrardan hoş geldin dostum biraz böbürlenme gibi olmuş.
Emekleri göstermek böbürlenmek sayılmaz benim gözümde emeği niye yaparsın kendin için göstermek için ki kanıt eklemesem yalancı çıkıyoruz belirtsem böbürlenmek oluyor .d

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Emekleri göstermek böbürlenmek sayılmaz benim gözümde emeği niye yaparsın kendin için göstermek için ki kanıt eklemesem yalancı çıkıyoruz belirtsem böbürlenmek oluyor .d
sevmediğin kişilere kanıt sunabilirsin evet emeğe saygımız var tabi ki ama orta da sanat veya yapılmış bir iş göremiyorum o yüzden dedim dostum anlayabildiysen .d

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
sevmediğin kişilere kanıt sunabilirsin evet emeğe saygımız var tabi ki ama orta da sanat veya yapılmış bir iş göremiyorum o yüzden dedim dostum anlayabildiysen .d
İşte belirtmek yasak diye belirtmedim düzenli okusan anlardın kral .d

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
hoşgeldin hocam sefalar getirdin :D tekrardan..

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Merhaba dostlar ben syko memoryhackersin eski gömülü üyelerinden biriyim, oyun yaşı geçtiği için para toplamak zorunda kaldım birkaç forumda dolaştım vs bunları geçiyorum ve tekrardan forumda az buçuk vakit geçirmek istedim. Casper masaüstü bir bilgisayarım vardı saygı değer yöneticilerin yaptığı hileleri bile zor açardı xd şimdi kendimi toparladım. Nasıl mı? Ufak bir tüyor (iyiler hiçbir zaman kazanmaz ) kendime Apple Watch, Monster Abra v7, iPhone 11, bir adet MSI laptop aldım. Tekrardan merhabalar.

Saygı değer yöneticilere ayrıyeten selamlar ve saygılar.
Seviliyorsunuz.
Hoş geldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...