- Konuyu başlatan
-
Maskeler değişir maskeyi takanlar hep aynı kalır
Onaylı Üye
Tamam bu 1. tercihim.piyasa cok hızlı gelişiyo yarın bile yeni bi telefon cıkabilir berki 1 2 hafta sonra bilinmiyo ama şuan en cok tercih edilen önerilen Xiaomi redmi Note 8 64 veya pro su bende alıcağım benim telefonunn taksiti bittikten sonra
Evet parasına göre harika bir telefon redmi note 8 ile birebir tercih edilebiliroppo a5
Evet ama tek tek bakmak çok zaman alabilir kullananlara sormak daha iyidir çünkü herkes uzun zamandır kullanıyor olabilirYoutube de incelemeleri var bakabilirsin daha detaylı anlatıyolar yardım cı olur
Samsung'dan Nefret ediyorum Boşa Ram harcama ve Yüksek fiyat az performans buda nedenleri<<<Samsung a50 & a51 ?
işte 4gb ram veya 3 gb ram var diyorlar ama bize kalan anca 600mb ram böyle samsung telefonlar piyasada çok ve bir çok serisi böyle ve J serisi başı çekmiş durumda insan korkuyor bir uygulama yukleyelimŞuan Samsung Kullanıyorum j6 hic bi oyun oynuyamıyorum kasıyor hep
Bunu Not ediceğim.xiomi redmi note 8
Tamamdır reis Akşam halledebilirim galibaSana şiddetle a51 veya a70'i tavsiye ediyorum hepsiburada da hazır indrime girmişken fırsatı kaçırma derim
göz ucuyla yaptığım araştıramadan çıkan bilgiler (kıyaslama)
a51'in kamerası daha iyi
a70'in performansı daha iyi
a70 daha büyük
a70 u tarasırımı varken a51 in infinity o tasarımı var
a51 in kasası plastik
@ibrahalikale dostum bu arada hangi karara vararsan bana özelden yazabilir misinSana şiddetle a51 veya a70'i tavsiye ediyorum hepsiburada da hazır indrime girmişken fırsatı kaçırma derim
göz ucuyla yaptığım araştıramadan çıkan bilgiler
a51 aşırı iyi rahat 1.5 gün çıkartırsın o telefonla
2 saat 30 dk da şarj oluyor fakat hızlı şarj da isterim diyorsan
a70 al ama onun 3 kamerası var
kararı verdim knk Mi9T fiyat performansın çok üstünde diyebilirimRedmi Note 8 Alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?