Üye
samsung a32 kullanyorum ama pubg de mesela 60 fps verıyor hersey cok akıcı suanlık tavsıye ederım +
evet hocam dediğiniz gibi amiral gemisi cihazlar aşırı pahalı malesef durumum yetmediği için pek fazla giremeyeceğim o cihazlaraYaşadığın sorunu ucuz telefonlar için böyle olabilir. Sorunu yaşamadan en iyi cihazları için Amiral Gemisi (Samsung S22, Xiaomi 12, iPhone 13 vb... yani Ultra-Premium Phone) cihazlara ihtiyacın var. Amiral gemisi cihazları neredeyse tam özellikleri ve pahalıdır.
öneri için sağol fakat ipad - iphone kullanamıyorumkadeşim oyun için alacaksan ipad al
çok ama çok iyi cihaz notlarımın arasına yazdım cidden detaylı araştıracağım bu poco lar çok öneriliyor teşekkür ederim hocampocco x3 pro 256lık kullanıyorum çok menmunum 5150 amper pili var. Isınma sorunuda yok 6,67 ich oyunlar içinde gayet büyük
hangi oyunu oynayacaksın söyle istersen hemen şimdi deneyip yardımcı olayımöneri için sağol fakat ipad - iphone kullanamıyorum
Post automatically merged:
çok ama çok iyi cihaz notlarımın arasına yazdım cidden detaylı araştıracağım bu poco lar çok öneriliyor teşekkür ederim hocam
hiç bakmamıştım hocam teşekkür ediyorum araştıracağımsamsung a32 kullanyorum ama pubg de mesela 60 fps verıyor hersey cok akıcı suanlık tavsıye ederım +
İphone 11 al optimize her oyunla İOS sayesindeSelamun Aleyküm Telefon alıcam şuan Xiomi Note 8 pro 128gb kullanıyorum yurtdışı.
Apple geçmek istiyorum fakat çok kararsızım bir ton telefon çıkıyor oyun için cart curt kullanmakta olduğunuz elinizdeki telefon Oyun + sosyal medya için önerebileceğiniz modeller var ise paylaşır mısınız
Bütçe 15.000TL
hocam call of duty mobile - apex legends - wild rift - pubg mobile bu oyunları aktif oynuyorum fakat şuan emülatörden oynuyorum telefon aşırı ısınıp dondugu içinhangi oyunu oynayacaksın söyle istersen hemen şimdi deneyip yardımcı olayım
kanka bu oyunların hepsini akıcı ve yüksek ayarlarda oynamıştım. Az önce kontrol ettim poco x3 pro zaten oyun telefonu diye geçiyormuşhocam call of duty mobile - apex legends - wild rift - pubg mobile bu oyunları aktif oynuyorum fakat şuan emülatörden oynuyorum telefon aşırı ısınıp dondugu için
poco x3 xiaomiSelamun Aleyküm Telefon alıcam şuan Xiomi Note 8 pro 128gb kullanıyorum yurtdışı.
Apple geçmek istiyorum fakat çok kararsızım bir ton telefon çıkıyor oyun için cart curt kullanmakta olduğunuz elinizdeki telefon Oyun + sosyal medya için önerebileceğiniz modeller var ise paylaşır mısınız
Bütçe 15.000TL
iphone 11-11pro o bantlarda yurtiçi daha uygunu yurt dışı modelleri de var oyun istiyosan apple dan şaşma derim mobilde birde android sürümler belli süreden sonra ısınma donma kasma yapıyor bilgin olsunSelamun Aleyküm Telefon alıcam şuan Xiomi Note 8 pro 128gb kullanıyorum yurtdışı.
Bütçe 15.000TL
şunu al diye öneremem ama xiaomi alma diye önerebilirim ilk aldığında sanarsın iphone mübarek 6 ay geçmeden kasmalar donmalar başlarSelamun Aleyküm Telefon alıcam şuan Xiomi Note 8 pro 128gb kullanıyorum yurtdışı.
Bütçe 15.000TL