Telefon almayı düşünüyorum Oyun + sosyal medya önerileriniz lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
samsung a32 kullanyorum ama pubg de mesela 60 fps verıyor hersey cok akıcı suanlık tavsıye ederım +

Masa 6 Yarım Saat uzatır mısın abi
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yaşadığın sorunu ucuz telefonlar için böyle olabilir. Sorunu yaşamadan en iyi cihazları için Amiral Gemisi (Samsung S22, Xiaomi 12, iPhone 13 vb... yani Ultra-Premium Phone) cihazlara ihtiyacın var. Amiral gemisi cihazları neredeyse tam özellikleri ve pahalıdır.
evet hocam dediğiniz gibi amiral gemisi cihazlar aşırı pahalı malesef durumum yetmediği için pek fazla giremeyeceğim o cihazlara :)

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka POCO X3 PRO kullanıyorum tavsiye ederim şarj sıkıntısı yok her oyunu açıyor hem 120hz fiyatına göre gayet iyi, bence kamerası flnda güzel

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kadeşim oyun için alacaksan ipad al
öneri için sağol fakat ipad - iphone kullanamıyorum
Post automatically merged:

pocco x3 pro 256lık kullanıyorum çok menmunum 5150 amper pili var. Isınma sorunuda yok 6,67 ich oyunlar içinde gayet büyük
çok ama çok iyi cihaz notlarımın arasına yazdım cidden detaylı araştıracağım bu poco lar çok öneriliyor teşekkür ederim hocam

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
öneri için sağol fakat ipad - iphone kullanamıyorum
Post automatically merged:

çok ama çok iyi cihaz notlarımın arasına yazdım cidden detaylı araştıracağım bu poco lar çok öneriliyor teşekkür ederim hocam
hangi oyunu oynayacaksın söyle istersen hemen şimdi deneyip yardımcı olayım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm Telefon alıcam şuan Xiomi Note 8 pro 128gb kullanıyorum yurtdışı.
Apple geçmek istiyorum fakat çok kararsızım bir ton telefon çıkıyor oyun için cart curt kullanmakta olduğunuz elinizdeki telefon Oyun + sosyal medya için önerebileceğiniz modeller var ise paylaşır mısınız

Bütçe 15.000TL
İphone 11 al optimize her oyunla İOS sayesinde

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hangi oyunu oynayacaksın söyle istersen hemen şimdi deneyip yardımcı olayım
hocam call of duty mobile - apex legends - wild rift - pubg mobile bu oyunları aktif oynuyorum fakat şuan emülatörden oynuyorum telefon aşırı ısınıp dondugu için

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam call of duty mobile - apex legends - wild rift - pubg mobile bu oyunları aktif oynuyorum fakat şuan emülatörden oynuyorum telefon aşırı ısınıp dondugu için
kanka bu oyunların hepsini akıcı ve yüksek ayarlarda oynamıştım. Az önce kontrol ettim poco x3 pro zaten oyun telefonu diye geçiyormuş :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm Telefon alıcam şuan Xiomi Note 8 pro 128gb kullanıyorum yurtdışı.
Apple geçmek istiyorum fakat çok kararsızım bir ton telefon çıkıyor oyun için cart curt kullanmakta olduğunuz elinizdeki telefon Oyun + sosyal medya için önerebileceğiniz modeller var ise paylaşır mısınız

Bütçe 15.000TL
poco x3 xiaomi

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
iphone x al bende var halla kullanılıyor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
realme 6i alabilirsin oyun kalitesi falan baya iyi şarjıda mükemmel gidiyor ve şarjı hemen bitmiyor

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI

Bütçe 15.000TL
iphone 11-11pro o bantlarda yurtiçi daha uygunu yurt dışı modelleri de var oyun istiyosan apple dan şaşma derim mobilde birde android sürümler belli süreden sonra ısınma donma kasma yapıyor bilgin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Redmi Note 8 pro vardı bende sende öyle birşey alabilirsin sistem özellikleri 64 gb ram 6 gb 8 gb vs olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oyun odaklı kullanıcaksan Appleden randuman alamazsın Samsung idare edebilir ama tükendi mi iyi tükeniyor telefon değişmden kullanamazsın iphone gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

Bütçe 15.000TL
şunu al diye öneremem ama xiaomi alma diye önerebilirim ilk aldığında sanarsın iphone mübarek 6 ay geçmeden kasmalar donmalar başlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...