telefon almayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

ShadowRaze1

seni benden daha iyi tanıyorum
Konuyu başlatan
Süper Üye
Katılım
2 Ara 2018
Mesajlar
620
Çözümler
2
Tepki puanı
52
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz ? bütçe 3600 tl
 
Q

quoniam

Onaylı Üye
Katılım
24 Mar 2020
Mesajlar
143
Tepki puanı
7
Yaş
22
6s alabiliyorsan iyidir 6sin altı kötü onun yerine ipad mini 5 dşünebilirsin 3000tl android telefonlar hakkında çok bilgim yok fakat oneplus pro iyi onu biliyorum
 
C

cekotr

Hayat bir oyunsa sonu GAME OVER
Onaylı Üye
Katılım
16 Ocak 2020
Mesajlar
53
Çözümler
1
Tepki puanı
5
Yaş
22
Oppo A9 2020
öneririm
 
S

ShadowRaze1

seni benden daha iyi tanıyorum
Konuyu başlatan
Süper Üye
Katılım
2 Ara 2018
Mesajlar
620
Çözümler
2
Tepki puanı
52
6s alabiliyorsan iyidir 6sin altı kötü onun yerine ipad mini 5 dşünebilirsin 3000tl android telefonlar hakkında çok bilgim yok fakat oneplus pro iyi onu biliyorum
Ben samsung veya apple dan yanayım ama ikisinin birbirinden farkı ne
 
B

Be1A

Üye
Katılım
5 May 2018
Mesajlar
49
Tepki puanı
2
Yaş
22
apple 7 var ama o fiyata biraz eski ama sana önerim yeni çıkan telefonlar o fiyata 0 gibi ikinci ele düşüyor mesela apple 8 1000tl bulmuştum ama ölü fiyata olan telefonlar i cloud şifresi unutulmuş veya pasaporta kayıtlı oluyor.
 
S

ShadowRaze1

seni benden daha iyi tanıyorum
Konuyu başlatan
Süper Üye
Katılım
2 Ara 2018
Mesajlar
620
Çözümler
2
Tepki puanı
52
apple 7 var ama o fiyata biraz eski ama sana önerim yeni çıkan telefonlar o fiyata 0 gibi ikinci ele düşüyor mesela apple 8 1000tl bulmuştum ama ölü fiyata olan telefonlar i cloud şifresi unutulmuş veya pasaporta kayıtlı oluyor.
0 almayı düşünüyorum apple bir şey indirmek sıkıntı diye biliyorum müzik felan doğrumu
 
S

sarandi

Seçkin Üye
Katılım
22 Ara 2015
Mesajlar
378
Tepki puanı
34
Yaş
19
samsung s9 veya xiaomi not 8 pro veya red mi 9 üçünüde alabilirsin ama tavsiyem s9
 
Q

quoniam

Onaylı Üye
Katılım
24 Mar 2020
Mesajlar
143
Tepki puanı
7
Yaş
22
Ben samsung veya apple dan yanayım ama ikisinin birbirinden farkı ne
apple daha sağlan materyallerden üretiyor bana göre ve daha güvenilir(tabi bu değişebilir) fakat çoğu şey paralı androidte ise çoğu şeyi apk ile ucuza getirebilirsin ben appleı tercih ediyorum tasarımından dolayı daha çok
 
S

ShadowRaze1

seni benden daha iyi tanıyorum
Konuyu başlatan
Süper Üye
Katılım
2 Ara 2018
Mesajlar
620
Çözümler
2
Tepki puanı
52
samsung s9 veya xiaomi not 8 pro veya red mi 9 üçünüde alabilirsin ama tavsiyem s9
bugün bakmaya gittim s9 gayet tasarımıyla çok hoşuma gitti ama apple tasarımı sade oda güzel arada kaldığım için birde size soruyum dedim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...