- Konuyu başlatan
-
seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
kanka ben veya ailem hep ya samsung veya apple kullandık o yüzden nasıl olur bilmiyorumXiaomi not 8 pro Red mi 9 Öneririm Aga telefonda Hiçbir Sorun yaşamazsın.
iphone pek önermem Bildiğin gösteriş için Ama Adamın bütçesine Göre en iyisi bence xiaomi Marka Bugüne kadar bir sıkıntı olduğunu görmedim duymadım hiç .kanka ben veya ailem hep ya samsung veya apple kullandık o yüzden nasıl olur bilmiyorum
Benim bir önceki a20 sonra onu sattım biraz para koydum bütçem bu ama o telefondan memnundum model yükseltmeyi düşündüm ondan sattıma20s al ben aldım aşırı memnunum
fiyatı nedir ? benim fotoğrafla işim olmuyor sosyal medya ve oyun geneldeSamsung Galaxy A71
2 el iphone 8 bulabılırsen onu al bi deşiklik olur senın içindeonaylı üye olursun 300 yorumda seçkin hesap olursun
Post automatically merged:
Benim bir önceki a20 sonra onu sattım biraz para koydum bütçem bu ama o telefondan memnundum model yükseltmeyi düşündüm ondan sattım
Ne kadara satılıyor tahmini2 el iphone 8 bulabılırsen onu al bi deşiklik olur senın içinde
Nerde oturuyorsun abidostum eğer alıcı isen ben de güzel telefonlar var
baktım ama oyun üzerine ve sosyal medya üzerine istiyorum dostum ama ekranı çok geniş tam film izlemelikGalaxy a51 baktın mı dostum işini görür bence
ben boluda oturuyorum kargoyla gönderirsen olabilir ne telefonlar var elinde benim bütçeme göreBaşakşehir İstanbul
ben genelde samsung veya apple istiyorumhuawei den vaz geçme derim kesinlikle tavsiye ederim biraz araştırırsan anlatsın ne demek istediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?