☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Telefonun arka kapağını çıkarabiliyorsan onu çıkar pirince yatır 3 gün anakartı yanmış ise geçmiş olsun 250 tl ye değişim yaparlarsökmeyi bilmiyorum malesef ekipmanımda yok
arka kapağı nasıl çıkartabilirim ?Telefonun arka kapağını çıkarabiliyorsan onu çıkar pirince yatır 3 gün anakartı yanmış ise geçmiş olsun 250 tl ye değişim yaparlar
telefon çalışıyor o yönden sıkıntı yok korkum ekran o da düzeliyor gibiTelefonun arka kapağını çıkarabiliyorsan onu çıkar pirince yatır 3 gün anakartı yanmış ise geçmiş olsun 250 tl ye değişim yaparlar
tahmini fiyat ne olur ?Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun.
Ekran algoritması presence yapıda olduğu için yeni aletlerde bu eski usul "Pirince yatır düzelir" mantığı maalesef çalışmıyor. Bunun yerine En geç pazartesi günü yakın bir Elektronik Hastanesine uğrayarak soket ve bağlantı girişleri kurutularak kullanılmasını öneririm. Bunun dışında farklı teknikler çözüm olmayacaktır. Tekrardan geçmiş olsun.
Dostum arka tarafı acmak için gitar penası gibi ince uçlu bir plastik malzeme ile acman gerekli fakat bunun için bir ısı tabancasına ihtiyacın var işte elimde malzeme yok diyorsun bence en yakın bur telefon teknik servisi ile görüşarka kapağı nasıl çıkartabilirim ?
Telefon gözüktüğüne göre sağlam gibi ancak dokunmatikte anormallik seziyorum belkide pazartesiye kadar pirinçte tutar götürürümDostum arka tarafı acmak için gitar penası gibi ince uçlu bir plastik malzeme ile acman gerekli fakat bunun için bir ısı tabancasına ihtiyacın var işte elimde malzeme yok diyorsun bence en yakın bur telefon teknik servisi ile görüş
Telefon sonuçta samsung marka bir telefonTelefon gözüktüğüne göre sağlam gibi ancak dokunmatikte anormallik seziyorum belkide pazartesiye kadar pirinçte tutar götürürüm
tamamdırTelefon sonuçta samsung marka bir telefon
Telefon arama bölümüne gir
☆#0☆# yaz yap gir
Sensör ve diğer dokunmatik donanımlarını kontrol et bakalım neler çalışıyor neler çalışmıyormuş ?
Samsung yetkili servisine nasıl gönderebilirim ? kargo yolu ile vsMerhaba,
Öncelikle geçmiş olsun.
Ekran algoritması presence yapıda olduğu için yeni aletlerde bu eski usul "Pirince yatır düzelir" mantığı maalesef çalışmıyor. Bunun yerine En geç pazartesi günü yakın bir Elektronik Hastanesine uğrayarak soket ve bağlantı girişleri kurutularak kullanılmasını öneririm. Bunun dışında farklı teknikler çözüm olmayacaktır. Tekrardan geçmiş olsun.
Pazartesi günü Samsung yetkili servisine kargolayacağımsökebiliyosan sök oksitlenebilir yoksa tamirci götür
servise vereceğim Teşekkür ederimkanka priçle olacak iş deil servise götür geçmiş olsun
Bunu maalesef ben bilemem, Elektronik Hastanesine danışmak gerekirarka kapağı nasıl çıkartabilirim ?
Post automatically merged:
telefon çalışıyor o yönden sıkıntı yok korkum ekran o da düzeliyor gibi
Post automatically merged:
tahmini fiyat ne olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?