Telefon Çamaşır sulu suya düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Reis o pirinç olayı yalandır bence sen onu telefoncu ya göster yoksa iyice bozulur

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
prinç içinde tut olmadı gider telefoncuya götürürsun

Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Tel Kurut yada pirinç koy

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
24 saat kullanma kurut aynısnı bana oldu ilk once baktım hiç bişey olmadı ama ben peteğin uzerinde sıcak tutarak kuruttum sonra bir sorun olmadı çalıştı telefon

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kanka telefon bataryası çıkabiliyorsa çıkar pirince yatır. Fön makinesi falan kullanma sakın.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Benimde M20 telefonum vardı cebimde unutup denize girmiştim farkettim baktım dokunmatik çalışıyor çantaya koydum 1 saat sonra geldim baktım ekran gelmiyor su anakarta gitmiş su ne taraftan girdiyse o taraf alta gelecek şekilde yatır tüm anakarta yayılmasın su yoksa anakart söketler falan herşey bozulur

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Çamaşır suyunun asidiği fazla olduğundan dolayı batarya gibi aletlere zarar verebilir.

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
24 saat kullanma kurut aynısnı bana oldu ilk once baktım hiç bişey olmadı ama ben peteğin uzerinde sıcak tutarak kuruttum sonra bir sorun olmadı çalıştı telefon
telefon düzeldi dokunmatik ekranı hala düzgün çalışmıyor (çalışıyor ama garip) bugün servise vereceğim

Yıllardır küllenmiş aşkın var bendee
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kasayı ekranı söküp kurutma makinesi ile kurutup bir süre pirince yatırdığın zaman eskisinden temiz olur kral
Post automatically merged:

telefon düzeldi dokunmatik ekranı hala düzgün çalışmıyor (çalışıyor ama garip) bugün servise vereceğim
Dikkat et gereksiz fiyat çıkarmasin telefoncu.

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Kasayı ekranı söküp kurutma makinesi ile kurutup bir süre pirince yatırdığın zaman eskisinden temiz olur kral
Post automatically merged:

Dikkat et gereksiz fiyat çıkarmasin telefoncu.
Sadece kurutma işlemleri yaptıracağım ayrıca oksitlenmesini engellemek için ilaca yatırmasını isticem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...