telefon factory reset gmail bypass soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
evimde eski bana ait bi android cihaz buldum factory reset attım ve gmaili almayı unuttum gmaili kırmanın yöntemini bilen varmıdır varsa nedir ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bootloader kilidini acıp twrp ile stockrom atıp gmail bypass'ı ayarlarsın onun dışında çeşitli metodlar var internet üzerinden araştır cihaz modeli nedir ?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
öncelikle herkese merhaba konuyu yalnış yere açmış olma olasılığım var şimdiden özür dilerim evimde eski bana ait bi android cihaz buldum factory reset attım ve gmaili almayı unuttum gmaili kırmanın yöntemini bilen varmıdır varsa nedir ?
dostum marka model e göre youtubede arattır eski bir cihaz ise kuvvetle muhtemelen youtubedaki metodlardan birisi işine yarayacaktır , ama üzerindeki android sürümü ve güvenlik yamasına göre bulacagın metodlar çalışır- eksik çalışır yada hiç çalışmaz. Eski bir cihaz ise dedigim şekilde arattır üşenmeden anlatılan adımları tekrarla :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Modeline göre frp kırma yaz google a el ile de kırabilirsin eski modellerde bazılarında telefonun içinden kırma şansın oluyor ancak olmazise programla yapman lazım

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bootloader kilidini acıp twrp ile stockrom atıp gmail bypass'ı ayarlarsın onun dışında çeşitli metodlar var internet üzerinden araştır cihaz modeli nedir ?
tam anlatım yaparmısın
Post automatically merged:

ses acma kapama ve akran kılıt dugmesıne basılı tut rebboot yapman lazım kı sıstem kendını yenılesın o zaman duzeır dıye bılıyorum
kanka zaten öyle yapınca gmail istiyor lütfen anlamadan yazmayın teşekkür ederim

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
tam anlatım yaparmısın
Post automatically merged:

kanka zaten öyle yapınca gmail istiyor lütfen anlamadan yazmayın teşekkür ederim
yazdıklarımı internet üzerinden araştır cihazı açmayı dene stock rom'lar google ile başlamadığı için mail istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...