Seçkin Üye
evimde eski bana ait bi android cihaz buldum factory reset attım ve gmaili almayı unuttum gmaili kırmanın yöntemini bilen varmıdır varsa nedir ?
Moderatörün son düzenlenenleri:
dostum marka model e göre youtubede arattır eski bir cihaz ise kuvvetle muhtemelen youtubedaki metodlardan birisi işine yarayacaktır , ama üzerindeki android sürümü ve güvenlik yamasına göre bulacagın metodlar çalışır- eksik çalışır yada hiç çalışmaz. Eski bir cihaz ise dedigim şekilde arattır üşenmeden anlatılan adımları tekrarlaöncelikle herkese merhaba konuyu yalnış yere açmış olma olasılığım var şimdiden özür dilerim evimde eski bana ait bi android cihaz buldum factory reset attım ve gmaili almayı unuttum gmaili kırmanın yöntemini bilen varmıdır varsa nedir ?
geliştirici seçenekleri aktif edip oem kilidini açtıgınız zaman istemez araştırmanızı öneriririmsıfırlamadan sonra her zaman bir gmail damgası ister, eğer bir gmail şifreniz yoksa cihazınızı sıfırlamamanızı tavsiye ederim
tam anlatım yaparmısınbootloader kilidini acıp twrp ile stockrom atıp gmail bypass'ı ayarlarsın onun dışında çeşitli metodlar var internet üzerinden araştır cihaz modeli nedir ?
kanka zaten öyle yapınca gmail istiyor lütfen anlamadan yazmayın teşekkür ederimses acma kapama ve akran kılıt dugmesıne basılı tut rebboot yapman lazım kı sıstem kendını yenılesın o zaman duzeır dıye bılıyorum
yazdıklarımı internet üzerinden araştır cihazı açmayı dene stock rom'lar google ile başlamadığı için mail istemiyor.tam anlatım yaparmısın
Post automatically merged:
kanka zaten öyle yapınca gmail istiyor lütfen anlamadan yazmayın teşekkür ederim