Telefon için kablosuz kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba, ben Samsung telefon kullanan bir kullanıcıyım ve kulak içi veya kulak üstü fark etmiyor; kablosuz bir kulaklığa ihtiyacım var. ANC vb. sistemlere ihtiyacım çok yok. İstediğim ve ağır basan özelliğinin ses kalitesi olan bir kulaklık arıyorum. Şu anda Buds 2 Pro almayı düşünüyorum. En mantıklısı bu gibi. Samsung ekosisteminin bana vereceği şeyler iyi gibi ama bir size de sormak istedim: Ses kalitesi bu fiyat bandında daha iyi bir kulaklık bulabilir miyim sizce?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bende buds 2 vardı bir süre sonra sol kulaklıktan ses az gelmeye başladı sadece sağ kulaklıgı kullanmaya başladım sağda öyle oldu bir süre sonra ikiside bozuldu anlıyacagın tabi bu kullanıma göre vesaire değişir beni 2 yıl götürdü kulaklık kötü degil kesinlikle ama çok uzun ömürlüde degiller aklında bulunsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende buds 2 vardı bir süre sonra sol kulaklıktan ses az gelmeye başladı sadece sağ kulaklıgı kullanmaya başladım sağda öyle oldu bir süre sonra ikiside bozuldu anlıyacagın tabi bu kullanıma göre vesaire değişir beni 2 yıl götürdü kulaklık kötü degil kesinlikle ama çok uzun ömürlüde degiller aklında bulunsun
Anladım teşekkürler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oyun içinse 7.1 ve wireless olmasını istiyorsan razer barracuda x.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
şuan alabileceğin en kaliteli kulaklık Corsair HS65 mikrofon olarak üstüne tanımam

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
3. nesil airpods öneririm ben uzun zamandır kullanıyorum ve verdiğim fiyata değer olduğunu düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...