Telefon kaybolunca veya çalınınca nasıl bulabiliriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bağlı değilse çöp oluyor yani örneğin kaybettim biri buldu ve telefonu çaldı interneti kapattı o zaman işe yaramazmı?
Telefona engel tada şifre koyabilirsin dostum eğer çalan kişi telefonu bir internet ağına bağladığında senin koyduğun şifre yada engel telefona google tarafından işlemiş olur ve telefon şifrelenir yani telefonu bulan kişi telefonu mecburen sıfırlamak zorunda kalır kişisel bilgilerini böyle kurtarabilirsin fakat
Telefonu kurtaramazsın bunun için aldıgınız telefonun imei şifresini mutlaka bir yere not almakta fayda var

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Telefona engel tada şifre koyabilirsin dostum eğer çalan kişi telefonu bir internet ağına bağladığında senin koyduğun şifre yada engel telefona google tarafından işlemiş olur ve telefon şifrelenir yani telefonu bulan kişi telefonu mecburen sıfırlamak zorunda kalır kişisel bilgilerini böyle kurtarabilirsin fakat
Telefonu kurtaramazsın bunun için aldıgınız telefonun imei şifresini mutlaka bir yere not almakta fayda var
dostum IMEI felan kaydetmenin ne faydası olur ?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Valla xiaomi telefonumda default olarak var google ındı galiba ama sanırım internet yokken bir işe yaramıyor.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum IMEI felan kaydetmenin ne faydası olur ?
Çaldığinda imei numarasından en yakın emniyet müdürlüğüne gidip çalıntı başvurusu yapabilirsin dostum imei den bir telefonun etkinleştirmesi bozulursa bu telefona ne kadar sim kartı takarsan tak imei den dolayı çalışmaz yani telefon çöp olur imei tekrar açtırmak içinde telefon sahibinin onayı gereklidir
Sen imei ni kaydedip telefonunu kitletmeyi başarabilirsen emniyet tarafından Çalan kişi bu telefonu
ya telefonun imei yini yani anakart denen unsurunu değişterecek yada telefonu çöpe atacak
Emniyette imei numaraları kayıtlıdır
Ve imei bir telefonun bir ülkeye kayıtlı kimlik numarası olduğu için telefonu nu bulma şansın oluyor imei numarasını bir yere not almak bu yüzden çok çok önemli dostum

Dip Not:Telefon çift hat girişine sahipse telefon çift imei li olur

5 dk yazmışım parmaklarım yoruldu ;D

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
google cihazımı bul var eğer internet yoksa telefonda göstermiyor sanırım internet ile çalışıyor yani gösteriyor eğer oda işe yaramazsa savcılığa başvur onlar yapar zaten işlerini telefonuda bulursun

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çaldığinda imei numarasından en yakın emniyet müdürlüğüne gidip çalıntı başvurusu yapabilirsin dostum imei den bir telefonun etkinleştirmesi bozulursa bu telefona ne kadar sim kartı takarsan tak imei den dolayı çalışmaz yani telefon çöp olur imei tekrar açtırmak içinde telefon sahibinin onayı gereklidir
Sen imei ni kaydedip telefonunu kitletmeyi başarabilirsen emniyet tarafından Çalan kişi bu telefonu
ya telefonun imei yini yani anakart denen unsurunu değişterecek yada telefonu çöpe atacak
Emniyette imei numaraları kayıtlıdır
Ve imei bir telefonun bir ülkeye kayıtlı kimlik numarası olduğu için telefonu nu bulma şansın oluyor imei numarasını bir yere not almak bu yüzden çok çok önemli dostum

Dip Not:Telefon çift hat girişine sahipse telefon çift imei li olur

5 dk yazmışım parmaklarım yoruldu ;D
reis çok yardımcı oldun imei şimdi not alacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...