Süper Üye
Beyler mutfak makasıyla pide keserken yanlışıkla abimin kulaklıgınıda araya almışım 70 tllik kulak içi JBL markalı kulaklık bir telefoncuya götürsem bağlaya bilirmi
Yarın bi götürücem abim farketmeden XDDKanka Pek Anlamam Ama Uzun Zaman Önce Bir Süre Teknik Serviste Çalışmıştım Kopan Kulaklığı Tamir Etmek İçin Getirenler Olmuştu Örn:Apple Kulaklık Pahalı Olduğu İçin Çok Fazla Getirip Tamir Ettirenler Vardı Ve Ozamanlardan Aklımdan Kalan Tek Şey Kulaklığın İçindeki Kablolar Kalınsa Birbirine Bağlıyorlar Ama Oda Bir Süre Sonra Tekrar Bozuluyor Birinden Ses Gelirken Diğerinden Gelmiyo Geçici Çözüm Arıyorsan Götür Yada Yenisini Al.
Kanka biraz zorladım pide için 70 liralık kulaklıgı kestik ya neyse kablolar kopmuşdu dostum dediğin gibi 2 3 kablo oluyor ya 1 tanesi veya 2 tanesi ayrılmıştı bunu telefoncular vb şeyler yaparmı?Bu konularla içli dışlı olduğumdan bilen birisi olarak konuşayım, kulaklıklarda 2 veya 3 kablo olur kesildiyse tekrar bağladığında çalışacaktır yani sadece kablolar uzay gemisi değil ancak gözle görülür bir fark olur yani farkedecektir çünki orjinal plastiği kesilmiş durumda sen en iyisi o kabloları sıyır elektrik bandıyla geri bantla zaten kablo renkleri aynı olduğundan işin zor sayılmaz oldukça kolay.
Yapar hemde çocuk oyuncağı çok kolay iş ama sen yap diyorum bende kolay iş gidip para verme.Kanka biraz zorladım pide için 70 liralık kulaklıgı kestik ya neyse kablolar kopmuşdu dostum dediğin gibi 2 3 kablo oluyor ya 1 tanesi veya 2 tanesi ayrılmıştı bunu telefoncular vb şeyler yaparmı?
Kolay iş gibi geliyor sana dostum deneyimlisin ben böyle şeylerde yeteneksizim pek şimdi ben takcam diye agızını yüzünü dağıtırım kulaklıgın en iyisi benim babamın arkadaşı var telefoncu ona vericez artıkYapar hemde çocuk oyuncağı çok kolay iş ama sen yap diyorum bende kolay iş gidip para verme.
Bak şimdi kablo varya komple kesilen kısmı kes makas ile iki tarafıda küt kalsın ardından kabloyu resimdeki gibi ikiye ayırıp iki parçadanda çek böylece iç kablolar çıkıcak şimdi iç kabloları sıyırman lazım onun için kablolara birer birer çakmak tut hemen alev alırlar iki saniye geçince elinle sıyır miss şimdi örneğin 3 kablo var kırmızı mavi beyaz mavi kabloyu mavi kabloya dolaman lazım kırmızıyı kırmızıya ardından her birini ayrı şekilde bantla ve ardından hepsini bantla tamamdır.Kolay iş gibi geliyor sana dostum deneyimlisin ben böyle şeylerde yeteneksizim pek şimdi ben takcam diye agızını yüzünü dağıtırım kulaklıgın en iyisi benim babamın arkadaşı var telefoncu ona vericez artık
Bak şimdi kablo varya komple kesilen kısmı kes makas ile iki tarafıda küt kalsın ardından kabloyu resimdeki gibi ikiye ayırıp iki parçadanda çek böylece iç kablolar çıkıcak şimdi iç kabloları sıyırman lazım onun için kablolara birer birer çakmak tut hemen alev alırlar iki saniye geçince elinle sıyır miss şimdi örneğin 3 kablo var kırmızı mavi beyaz mavi kabloyu mavi kabloya dolaman lazım kırmızıyı kırmızıya ardından her birini ayrı şekilde bantla ve ardından hepsini bantla tamamdır.
Ekli dosyayı görüntüle 23421
Resim ekledim onu incele.Teşekkür ederim deneyeceğim
tamamdır dostum teşekkür ederimResim ekledim onu incele.