☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Edit: Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Çözüm olarak önce kapıma kadar gelen fiber için bir kaç yer ile görüşücem. Hat çektirmeye çalışıcam. O olmaz ise router kurmayı denemeden önce CAT6 23AWG kabloyu bir denemem lazım. En son çözüm olarak araya router koymayı denicem. Tekrardan hepinize teşekkür ederim.
Edit 2: Konuyu tam olarak okumadan fiber internet kullan yazanları görüyorum. İmkanım olsa zaten kullanırım. Tekrar tekrar yazıp burada mesaj kasmaktan bir vazgeçin.
Merhaba,
Evimde X firmasından aldığım internet var. Telefon kutusundan yaklaşık 30 metre kadar CAT6 Kablo çektirdim ve modeme bağladım. Ama yeterince iyi hız alamadığımı düşünüyorum. Yerine kullanabileceğim farklı hızlı bir kablo öneriniz var mı ?
Şimdiden teşekkürler.
Edit 2: Konuyu tam olarak okumadan fiber internet kullan yazanları görüyorum. İmkanım olsa zaten kullanırım. Tekrar tekrar yazıp burada mesaj kasmaktan bir vazgeçin.
Merhaba,
Evimde X firmasından aldığım internet var. Telefon kutusundan yaklaşık 30 metre kadar CAT6 Kablo çektirdim ve modeme bağladım. Ama yeterince iyi hız alamadığımı düşünüyorum. Yerine kullanabileceğim farklı hızlı bir kablo öneriniz var mı ?
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: