Üye
30m o kadarda uzun değil hızda sorun yaşayacağını sanmıyorum, alt yapıyla ilgilidir ttnetide önermem.
Türk telecom kadar ne bileyim yanı, kullanmadığım internete fatulara falan iptal sonrası haciz bile ödettiler bana.Bende de böyle bir sorun vardı. Baş harfi TÜRKTELEKOM olan şirket onca zaman sonra zorla da olsa altyapıyı güncelledi.
Evet az önce bir konuya denk geldim. Cat6 23 AWG diye bir kablo çeşidi mi desem bilemedim öyle bir şey var. Gerçekten kaliteli ve %100 bakır diyor. Muhtemelen bir de onu denicem. Teşekkür ederim.kardeş aldığın cat6 nın markasıda önemli içindeki bakır oranı az ise iletmez daha kaliteli bir kablo al derim kablo kalitesi düşükse uzun mesafelerde hız düşmesi yapar.
inşallah problemin çözülür. Eğer kaliteli kablo ilede olmazsa yüksek ihtimal senin oturduğun yer internetin santraline uzaktır o yüzdende olabilir. Atıyorum sana 100 mps e kadar der fakat o hızı santraline uzaklıktan dolayı 60 ya da 50 alırsın.Evet az önce bir konuya denk geldim. Cat6 23 AWG diye bir kablo çeşidi mi desem bilemedim öyle bir şey var. Gerçekten kaliteli ve %100 bakır diyor. Muhtemelen bir de onu denicem. Teşekkür ederim.
benim içinde iyi oldu teşekkürlerkardeş aldığın cat6 nın markasıda önemli içindeki bakır oranı az ise iletmez daha kaliteli bir kablo al derim kablo kalitesi düşükse uzun mesafelerde hız düşmesi yapar.
Dairemde DSL hat yok. Kutudan gelen bir DSL hat yok. Mecburen kutudan bir DSL çekip evdeki modeme bağlamam gerekiyor. Modemden bilgisayara gelen zaten cat6 onda bir sıkıntım yok.telefon kutusundan neden modemden çek anlamadım dediğini
he anladım broDairemde DSL hat yok. Kutudan gelen bir DSL hat yok. Mecburen kutudan bir DSL çekip evdeki modeme bağlamam gerekiyor. Modemden bilgisayara gelen zaten cat6 onda bir sıkıntım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?