Telefon Numarama Kayıtlı Mailleri Nasıl Silebilirim? [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
  1. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    sayfasında, Bilgileri güncelleştir düğmesini seçin. Daha önce Microsoft hesabınızda oturum açmadıysanız oturum açmanız istenir.
  2. Devam etmek için bir doğrulama kodu girmeniz istenebilir. Alternatif e-posta adresinize veya telefon numaranıza erişemiyorsanız Bunlardan hiçbirine sahip değilim'i seçin ve güvenlik bilgilerinizi değiştirme yönergelerini izleyin.
  3. Güvenlik ayarları altında güvenlik bilgilerinizi görürsünüz. Herhangi bir bilgiyi kaldırmak için Kaldır seçeneğini belirleyin. Eski bilgileri kaldırabilmek için öncelikle yeni güvenlik bilgilerini girmeniz istenebilir.
    Oturum açtıktan sonra arama kısmın Güvenlik yazarak ulaşabilirsin ya da direk eklentiye tıklayabilirsin, iyi forumlar diliyorum :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
msn&parola biliyorsan giriş yap güvenlik bölümünden sil

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ayarlardan mı nerden oluyordu tam hatırlayamıyorum, bir bakıp yazacağım tekrar

nasıl yani
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
@seloo12 kanka telefonun kayıtlı olduğu maile erişimin yoksa (şifreyi unuttuysan)
artık erişemiyorum kısmından telefon numarandan sms yardımıyla değiştirebilirsin şifreni
arkadaşlarında dediği gibi mailinin gizlilik ve güvenlik kısmından telefon numaranı silebilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
e mailine gir ayarlara gir ordan telefon işlemlerindne silebilirisn

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Telefon numaran ile giriş yap.Ve şifremi unnuttum de Daha sonrasında hesap ayarlarından telefon numarasını kaldır.

Üye
5 HİZMET YILI
googelden google hesabını yönet diyip kişisel bilgilere girip orda ayarldan bakabilirsin kardeşim ben hergün o işle uğraşıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
Mail adreslerine girip güvenlikten numaralarını tek tek silebilirsin tek yolu budur hocam

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ayarlara girip ordan telefon numaranın yanında kaldır olması gerekiyor kaldırabilmek için sanırım bi dene bence dediğimi

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Kullandığın mail adresine gir outlook, gmail vs ayarladan güvenliğe tıkla telefonunu kaldır.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
hesap sahibinin her hesapta ayrı ayrı oturum açarak yani hesaba giriş yapılarak silinmesi gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...