Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Numarama Kayıtlı Mailleri Nasıl Silebilirim? [Yardım]
sayfasında, Bilgileri güncelleştir düğmesini seçin. Daha önce Microsoft hesabınızda oturum açmadıysanız oturum açmanız istenir.
Devam etmek için bir doğrulama kodu girmeniz istenebilir. Alternatif e-posta adresinize veya telefon numaranıza erişemiyorsanız Bunlardan hiçbirine sahip değilim'i seçin ve güvenlik bilgilerinizi değiştirme yönergelerini izleyin.
Güvenlik ayarları altında güvenlik bilgilerinizi görürsünüz. Herhangi bir bilgiyi kaldırmak için Kaldır seçeneğini belirleyin. Eski bilgileri kaldırabilmek için öncelikle yeni güvenlik bilgilerini girmeniz istenebilir.
Oturum açtıktan sonra arama kısmın Güvenlik yazarak ulaşabilirsin ya da direk eklentiye tıklayabilirsin, iyi forumlar diliyorum
@seloo12 kanka telefonun kayıtlı olduğu maile erişimin yoksa (şifreyi unuttuysan)
artık erişemiyorum kısmından telefon numarandan sms yardımıyla değiştirebilirsin şifreni
arkadaşlarında dediği gibi mailinin gizlilik ve güvenlik kısmından telefon numaranı silebilirsin