Üye
arkadaşlar selamun aleyküm benim telefon bozuldu simkart duruyor mağlum telefon olmadığı için numaraya gelen smsleri göremiyorum bunu gösterebilecek bi program varmı bluestackstan ?
anlamadım biraz daha açıklayıcı anlatırmısınkopyala biligisiyarlarına yolla yeni bi sms aldınmı yollarsın
Benim istediğim şu telefonum bozuldu ama sim kartı duruyor bilgisayara blue stacks indirdim telefon gibi kullanıyorum blue stacks a telefon numarası ekleyebilirmiyim soru butelefonunda yönlendirici varsa yönlendir pc den görürsün yani senin söylediğini yanlış anlamadıysam
tabiki ekleyebilirsin hatta videoalrı var youtube daBenim istediğim şu telefonum bozuldu ama sim kartı duruyor bilgisayara blue stacks indirdim telefon gibi kullanıyorum blue stacks a telefon numarası ekleyebilirmiyim soru bu
sms boomer satan siteler var özelden yaz veya discord ver (başkasının numarasından atıyorlar mesajı ama en azından senin numaran değil anladıkğım kadarıyla gizli mesaj atmak istiyorsun)arkadaşlar selamun aleyküm benim telefon bozuldu simkart duruyor mağlum telefon olmadığı için numaraya gelen smsleri göremiyorum bunu gösterebilecek bi program varmı bluestackstan ?