Telefon olarak sizce hangisini neden almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Yanlış konu başlığında konu açtıysam özür dilerim..
Öncelikle merhaba
Arkadaşlar Oppo Reno 5 lite Alıcam Sizce nasıl ?
ufak araştırdım Herkes beğenmiş eğer aranızda kullanan varsa deneyimini anlatabilir mi ? (samsung Kullanıcısıyım İphone falan kullanmam Telefonum kırıldı biraz farklı modele gitmek istiyorum)
Samsung A72 veya 52 düşünüyordum ama siz ne önerirsiniz ?

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Oppo güzel telefon üretiyor. Samsung saf android olduğu için çok hoşuma gitmiyor Oppo dan veya Xiaomi den yürü bence.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Biraz isteklere göre değişiyor eğer oyun oynuyorsan Poco X3 Pro öneririm çok fazla oynamıyorsan Reno 5 Lite alabilirsin bir karşılaştır derim ikisinin de birbirinden üstün birkaç özelliği var. Şahsen samsunglara karşı ön yargım var son modelleri hariç diğer telefonlarını beğenmiyorum. Zaten bu aralar Xiaomi ve Oppolar gündemde ve satıyor. O yüzden şahsen samsung önermiyorum.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Farklı bir şey denemek istersen Oppo'dan git derim, fena telefonlar üretmiyor. Hemen hemen her marka telefon yarışında birbirine yakınlaşıyor zaten. Marka olarak bakmasan bile olur. Aynı fiyat bazında Xiaomi modellerine de bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
f/p için xiomi fakat param var diyorsan üst düzey samsunglardan alabilirsin S20FE S20 falan

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Xiaomi Redmi note 9 pro Al internet den videolarını izle istersen fiyat performans a göre mükemmel bi telefon ucuz da yani.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
önce bütçeni ve ne için kullanacağını belirtseydin keşke oyun kamera veya sadece gündelik
ancak düşük bir bütçen varsa xiaominin redmi serisi kamera ve perfonmas açısından iyi oyun içinse pocco x3 güzel 120 hz ekran avantahıda ayrı bi güzel hatta

☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
OPPO sakın alma hiç kaliteli değil alıcaksan eğer Samsung A72 al güzel telefon kullandım oyun akıcılığı olsun kamerası olsun şarj olsun sıkıntı yok.

Üye
4 HİZMET YILI
Samsung A21S modelini kullanıyorum. Bataryası rahat 2 gün idare ediyor ve 3. günü zorluyor. Kamerası iPhone 7'den güzel ve performans olarak çok iyi.

Üye
9 HİZMET YILI
xiaomi note 10 pro derim ben çok iyi bi telefon bende kullanıyorum fakat kamere yönünde düşünüyosan iphone 11 11pro veya 12 al deri eyer bütcen varsa

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka ben oppo reno 4 lite kullanıyorum hem üçüz piyasadaki diyer telefonlara göre hem de çok iyi telefon kamerası olsun oyun performansı olsun çok güzel telefon iphone x ile ara yüzü aynı çok fazla özelliği var öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oppo önermem, kamera kalitesi kötü ayrıca coloros 7 aşağındaysa dark mode yok haberin olsun. Bunun yerine asus, xiaomi gibi markalara yönelirsen daha iyi olur.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
basit öneri oyun seviyosun hack falan ugrascam diyosan samsung alma ha alirsan snap li cpu bul oda ateş pahası , snapdragonlu ve oyun incelemesi olan her telefonu alabilrsin e onlarda belli başlı şeyler zaten telefon dedigin ihtiyacina göre oyun oynicam dersen oyun odaklı telefonlar var ucuz , oyun / kamera dersen orta ayarlarda dengeledien başlar ama sonra çok uçar fiyatlar , kamera dersen yine medya odaklı ucuz var özetle para = çokomel ama samsungdan uzak dur ekran kırılınca abi bu niye kadar pahali yiaaa dersiniz servislerde ve gram gözyaşiniza bakmayız 100 lira işçilikle ekran takioruz telefonun 2. elinin %80 ine eş değer fiyat çıkıyo samsungda durum bu yani. ısı problemi oyuncuysan hepsinde var cooler aktif case ler var veya yapışkan fanlar var al geç çokda şey değil yani ısınmadan oyunicam dersen asus rog phone var basarısn 20 k donanımları ile birlikte akarsın onun dışında eşşek dürtüceksin e osurugunada katlanmak gerek :)

Üye
5 HİZMET YILI
iphone dışında bir telefon alma bence android aldığın zaman max 2 yıl kulanabiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oppo güzel telefonlar yapıyor ben Oppo rx17 kullanmıştım. Ayrıca Kamerası Samsung a70ten daha güzeldi.

Üye
7 HİZMET YILI
Eğer bir telefon almak istiyorsan sana xiaomi oneririm ben oppo kullanıyorum iyi bir telefon ama xiaomi almanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Benfe Xiaomi almayı düşünüyorum 6 gb Ram bulunan modelini xiaomi redmi note 10 gibi

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
İphone sağlam diğer telefonlara bakma ama hileli oyunlar vs düşünüyorsan iPhone alma çünkü açamazsın öyle oyunları
Diğer markalara gelirsek Samsung her zaman iyidir oppo de iyidir bişi diyemem ama Samsung bilindik marka diğerleri sonradan geldi en azından Samsung olduğu zaman uğraşması kolay olur yine karar senin ama ben iPhone tarafındayım ama sen kullanmam demişsin o yüzden Samsung tercihim a serilerine bakabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam bütçeniz uygun ise Samsung almanızı tavsiye ederim hem teknik destek olarak hem de malzeme kalitesi olarak mükemmel üretiyorlar, iPhone tarzı telefonlar kullandıysan ekran kalitesini görmüşsündür onu da Samsung üretiyor. Kamera olarak da gerçekten kaliteli tavsiye ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...