Üye
xiaomi redmi note 7/8 pro güzel telefonlar kullanan birçok arkadaşım var
Başıma Gelen Söyledim Anneme Almıştık ama hemen kurtuldukoyun oynamak için istemiyor ama oyüzden bütcesine göre aklıma bu geldi
doğrudur ben kullanmadım seninde tecrüben var ne aldınız sonra telefon olarakBaşıma Gelen Söyledim Anneme Almıştık ama hemen kurtulduk
2 el temiz birsey bak derim yada a101 bi faln satıyo o fiyatlara sıfır1000 tl bütceye bir işletmede gelen aramalar, instagramda gönderi paylaşımı için ufak tefek resim video editleme uygulamaları kaldıracak, whatsapp kullanılacak bir android telefon lazım mümkünse linkiyle beraber paylaşırsanız sevinirim
honor un telefonu var arkadaşım aldı oda güzel telefon gayet memnun kullanabilirsin bencede2 el temiz birsey bak derim yada a101 bi faln satıyo o fiyatlara sıfır
samsung marka al note 5 ikinci el temiz bulursunn1000 tl bütceye bir işletmede gelen aramalar, instagramda gönderi paylaşımı için ufak tefek resim video editleme uygulamaları kaldıracak, whatsapp kullanılacak bir android telefon lazım mümkünse linkiyle beraber paylaşırsanız sevinirim