Xiaomi redmi not 8 güzel bence tavsiye ederimbenim şuan kullandığım telefon çöp oldu o yüzden telefon almayı düşünüyorum biraz araştırma sonunda bir sürü telefon arasında kaldım en fazla 4 4.5 milyar verebilirim redmi note 8 pro veya iphone7plus var aklımda sizinde varsa öneriniz dikkate alırım pubg cod mobile falan oynuyorum görüntü kalitesi yüksek ve sorunsuz olsa ve kamerası çok iyi olsa (instagram story veya fotoğraf paylaşmak için) nedenlerini yazarsanız çok iyi olur teşekkürler şimdiden
benim şuan kullandığım telefon çöp oldu o yüzden telefon almayı düşünüyorum biraz araştırma sonunda bir sürü telefon arasında kaldım en fazla 4 4.5 milyar verebilirim redmi note 8 pro veya iphone7plus var aklımda sizinde varsa öneriniz dikkate alırım pubg cod mobile falan oynuyorum görüntü kalitesi yüksek ve sorunsuz olsa ve kamerası çok iyi olsa (instagram story veya fotoğraf paylaşmak için) nedenlerini yazarsanız çok iyi olur teşekkürler şimdiden
benim şuan kullandığım telefon çöp oldu o yüzden telefon almayı düşünüyorum biraz araştırma sonunda bir sürü telefon arasında kaldım en fazla 4 4.5 milyar verebilirim redmi note 8 pro veya iphone7plus var aklımda sizinde varsa öneriniz dikkate alırım pubg cod mobile falan oynuyorum görüntü kalitesi yüksek ve sorunsuz olsa ve kamerası çok iyi olsa (instagram story veya fotoğraf paylaşmak için) nedenlerini yazarsanız çok iyi olur teşekkürler şimdiden
iphone7 pulus ben bunu kullanıyom tavsiye ederim
ıphonelarda eskitme stratejisi var onu alsan bile 1 yıl sonra güncellemelerle sana yetmeyecek noktaya getirecekler telefonu redmi note 8 pro almanı öneririmbenim şuan kullandığım telefon çöp oldu o yüzden telefon almayı düşünüyorum biraz araştırma sonunda bir sürü telefon arasında kaldım en fazla 4 4.5 milyar verebilirim redmi note 8 pro veya iphone7plus var aklımda sizinde varsa öneriniz dikkate alırım pubg cod mobile falan oynuyorum görüntü kalitesi yüksek ve sorunsuz olsa ve kamerası çok iyi olsa (instagram story veya fotoğraf paylaşmak için) nedenlerini yazarsanız çok iyi olur teşekkürler şimdiden
note 8 pro veya mi 9 t al ikiside çok güzelSAKIN HUAWEİ VB TEL ALMA ADAM GİBİ TELEFON ALMAK İSTİYIRSAN VE TEL KASMASIN DİORSAN REDMİ NOTE 8 PRO VEYA Mİ SERİSİNDEN BİR TELEFON AL