Uzman Üye
İOS: İphone 7 Plus
Android: Xiaomi Mi8
Android: Xiaomi Mi8
bende duydum o telefonu ama ısınma sorunu çözdüler mi acabapoco f2 pro yakinda cikiyo sanirim tavsiye ederim
evet, liquid cooling 2.0 var teelfonlarinda. ben poco f1 kullaniyorum telefonun gereksiz isindigi zamanlar oluyor ama cok ciddi bir sorun degil bencebende duydum o telefonu ama ısınma sorunu çözdüler mi acaba
bunların kronik kasma donma sorunu var diyorlar kullanıyormusun acaba bu telefonuSamsung Galaxy A71 SM-A715F
aga ben huawie mate 10 lite kullaniyorum huawie serisini alabilirsinbeyler 3.5 - 4 bin arası bütçe var önerileriniz neler Not: oyun telefonu falan değil kullanımı güzel olan bişeyler
ısınma sorunu yüzünden %10 fazla şarj tüketimi sorunu var araştırmam göre buda benim için problem oyun oynamıyorum am aişlem cok yapıyorum telefondaevet, liquid cooling 2.0 var teelfonlarinda. ben poco f1 kullaniyorum telefonun gereksiz isindigi zamanlar oluyor ama cok ciddi bir sorun degil bence
kanka çok sıradan gelicek ama iphone klas bir duruşu var bence iphone 7 uygun olabilirbeyler 3.5 - 4 bin arası bütçe var önerileriniz neler Not: oyun telefonu falan değil kullanımı güzel olan bişeyler