Telefon Onerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Açıkçası 2 ay önce Poco f2 Pro aldım, alet canavar gibi. Bütçeni 500 daha arttırırsan memnun kalmayacağı hiçbir özelliği yok.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
iphone xr ve iphone 8 plus öneririm
lan sakat onların fiyatlarına bir baksan ondan sonra yazsan iyiydi
Post automatically merged:

biri telefon önerisi istemiş :D
Ön Bilgi: Cihazın oyun performansını önemsediğin için grafik işlemcisinin, işlemcisinin ve RAM kapasitesinin uyumunu ilk olarak denetledim. Sonrasında batarya, ekran kalitesi, hafıza gibi detayları da dikkate alarak senin için en iyi ürünleri buldum.
Senin için en iyi ürünler:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Neden bu ürün?
Orta segmentte kabul edilen bu ürün performans anlamında günlük tüm aktivitelerini karşılayabilir. Ayrıca Amoled ekranı eşsiz bir deneyim yaşatırken, 6000 mAh bataryası ile uzun kullanım ömrü sunuyor.

Neden bu ürün?
Bulunduğu fiyat aralığında en yüksek performans sunan ürünlerden biri. Ayrıca rakiplerinden çok önde bir pil ömrüne ve gündelik yaşam için yeterli düzeyde bir kamera teknolojisine sahip.

Neden bu ürün?
Orta segmentte alınabilecek en iyi oyun telefonlarından biri diyebileceğimiz bu ürün PUBG'yi otomatik olarak yüksek ayarlarda açıyor. Herhangi bir ısınma ve donma problemi yaşatmıyor.

Neden bu ürün?
Orta segment cihazlar arasında çok yüksek performans gösteriyor. 90 Hz ekranı sayesinde oldukça akıcı olmasının yanında, hızlı şarj özelliği ile 57 dakikada tam şarj olabiliyor.

Eğer ayırdığın bütçeyi arttırabilirsen aşağıdaki ürünleri öneririm

Neden bu ürün?
Orta segment işlemciye sahip olan bu ürün günlük sosyal medya ve internet kullanımlarını rahatlıkla karşılayabilir. Büyük Amoled ekranı ile daha canlı renkler sunması ürünün öne çıkan özelliği.
Poco alıcam ya çok hoş bir telefonmuş
Post automatically merged:

poco x3 nfc olabilir
aynen poco alıcam sağol

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
benim görüşüme göre, satılık kullanılan cep telefonları bulmaya çalışın.
Sen iyi durumda bir cep telefonu bulabilirsiniz

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Huawei P40 Lite Al Xiaomi alma çok ısınıyor telefon kalitesiz oyunu açıcam diye yanıyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ben çoğu insan iki marka belirtti inanıyorum, ben her ikisini de kullandım:
Xiaomi
Huawei

PUBG Mobile bugünlerde yeni telefonlarda o kadar yer kaplamaz.

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yok kanka karar verdim Huawei Poco x3 NFC

Hayırlı olsun dostum, harika karar vermişsin. 3.200 TL bandında alabileceğin en iyi telefonlardan biridir. Yazdığın üzere PUBG Mobile'ı sorunsuz oynayabileceğin ve kasmayacak bir telefon istemişsin. 8 çekirdekli Kyro 470 işlemci PUBG Mobile ile harika uyumlu çalışıyor, 60 fps ile oynayabilirsin oyunu. 6 GB Ram'e ve 240 hz ekran yenileme hızına zaten diyecek bir şey yok:)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hayırlı olsun dostum, harika karar vermişsin. 3.200 TL bandında alabileceğin en iyi telefonlardan biridir. Yazdığın üzere PUBG Mobile'ı sorunsuz oynayabileceğin ve kasmayacak bir telefon istemişsin. 8 çekirdekli Kyro 470 işlemci PUBG Mobile ile harika uyumlu çalışıyor, 60 fps ile oynayabilirsin oyunu. 6 GB Ram'e ve 240 hz ekran yenileme hızına zaten diyecek bir şey yok:)
aynen kardeşim tstlerine baktım 88 fps alıyor 90 fps modunu açtığımızda teşekkürler yorumun için

İsmail
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
note5 kullanıyorum tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...