iphone 14 pro max hepsinden iiyi max olsuın amahangi marka istiyorsun iphone mi samsung mu ne bileyim başka birşey mi biraz açıklık getir
Farketmez kral kosullara uysun dahangi marka istiyorsun iphone mi samsung mu ne bileyim başka birşey mi biraz açıklık getir
Eywsamsung galaxy a 33 öneririm 1 senedir kullanıyorum gayet sağlam
Eywredmi note 11 pro net kanka
Oha 7k ne 1ay goturur .dben tecno pova neo 2 kullanıyorum türk malı tank olarak geçiyor 7000 mh bataryası var güzel bi telefon öneririm
Eyw kralxiaomi 11 lite 5G inanılmaz hafif ve inanılmaz ince bir telefon gerçekten farklı bir telefondan geçtiğinde ne kadar hafif olduğunu hissedebilirsin üstelik 90hz olmasıda çok iyi bir özellik tavsiye ederim
Fark etmezios mu android mi hocam
İkisi arasinda daglar kadar fark var miRedmi note 10 pro veya redmi note 11 pro. ben 2 yıldır redmi note 10 pro kullanıyorum gayet iyi bir sıkıntısı olmadı herşeyi ile memnunum
Farketmiyor kraliosmu lazım
Guncelleme aliyor mu daha yavaslama olmaz miBen İphone 7 Kullanıyorum Gayet Güzel Bütçe Açısından da İyi Diğer İphone lara göre
Güncelleme Arasıra Geliyor Güvelik Açısından Ve Yavaşlama Olmadı Bende Şuana Kadar Eğer Bütçen Varsa İphone 8 de önerebilirim ama iphonedan başka birşey alma derimFarketmiyor kral
Post automatically merged:
Guncelleme aliyor mu daha yavaslama olmaz mi
Klasik degil de pahali ya .diphone 11 cok mu klasik gelir