Arkadaşlar yakın zaman içerisinde yeni bi' telefon almayı düşünüyorum, önerileriniz var mıdır? varsa neler ve neden? lütfen buna göre yazınız ciddi bir konu şu an sadece marka yazıp geçmeyelim güzel bir telefona sahip olmak istiyorum, iyi forumlar dilerim.
poco x6 mükemmel telefon hem ekran yenileme hızı yüksek 67 watt şarjı var su gibi sarj oluyor oyun performansı konusunda ve kamera konusunda da aşırı tatmin edici bir telefon öneririm.
Orta segmentli bir fiyat olarak benim kullandığım VİVO Y36 var kanka ben yaklaşık 6 ay oldu alalı ve hiç bir sıkıntısı yok
şarjı oyun performansı iyi kamerası da fiyatına göre iyi hafızası vs güzel yani tavsiye ederim
5 Senedir Apple kullanıyorum. Şuan 12 promax 256 gold serisi bir modele sahibim. Şimdiye kadar kendi hatamdan dolayı oluşan fiziksel hasarlardan dolayı hiç bir problem yaşamadım.(Önceki modeller dahil olmak üzere.)
kanka bence iphone 13 neden çünkü herşeyi çoğu telefondan iyi olarak tasarlanmış bende iphone 11 var satıcam iphone 13 alıcam ksasından tut ekranına kadar herşeyi bütün telefonlardan farklı farklı kılan ne dersen içindeki işlemci işletim sisteminin hızı
Eğer güzel bir telefona sahip olmak istiyorsan OnePlus 7T Pro öneririm pubgm vb.oyunlarda yüksek fpsler veriyor (90,120 fps arası) iş içinde gayet iyi bir canavar
açık arayla samsung galaxy s23 ultra abi aşırı hızlı ekranı güzel kameraları yakıyor zaten samsung bu devrin en iyi telefon markalarınadan birihem bide unuttum çok fazla software update alıyor yani hep guvendesin bataryasıda mukemmel şiddetle oneriom