Telefon Önerisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Lütfen Hızlı Cevap Yarın Alacam Telefnu Seri Cevap pls
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üzerlerine Tıklarsanız Sistem Özellikleri Çıkar Kararsız Kaldım Sorayım Dedim.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
General Mobile GM9 Pro alamya karar verdim Kimse yorum atmasada gende teşekkürler.
Post automatically merged:

Moderatörler bu konuyu kapatailir msiniz ?

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öyle markalar almıyorum

Çin malı diyeyse bu algıdan kurtulman lazım kardeşim senin için diyorum. Normalde ben samsung kullandım yıllarca ve asla başka marka kullanmazdım, bu telefonu aldıktan sonra ben telefon kullanmıyormuşum dedim kendi kendime :) fiyat performans ürünü diyelim biz buna, tabi yinede sen bilirsin ben öneride bulundum sadece.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çin malı diyeyse bu algıdan kurtulman lazım kardeşim senin için diyorum. Normalde ben samsung kullandım yıllarca ve asla başka marka kullanmazdım, bu telefonu aldıktan sonra ben telefon kullanmıyormuşum dedim kendi kendime :) fiyat performans ürünü diyelim biz buna, tabi yinede sen bilirsin ben öneride bulundum sadece.
Yok çin malı diye değil 1. si kargoyla getirtmiyecem gitip bayiden alacam ben 2. si ailem izin vermez General Mobile ne demek onu bile bilmiyorlardı allahtan bir akrabadan duydular iyi oldugunuda izin verdiler alayım ASD:ASDASD

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Samsung Duos zaten gidip bayiden alabileceğin bir cihaz değil. Samsung Türkiye garantisi ile gelmiyor. İthalatçı ürünüdür. P Smart ve GM kalıyor. GM donanım olarak daha dolu ve efektif bir cihaz sağlamlık ve az arıza yönünde Smarttan yana kullanabilirsin şansını ama karar verilmiş hayırlı olsun cihazın iyi günlerde kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...