- Yasaklandı
-
İyi insanlar denk gelseydi iyi insanlardık
Banlı Üye
Haklısın buda iyimişSamsung Galaxy A30 alabilirsin, 2100 Türk Lirası.
bahsettiğin telefon verdiğim fiyatları aşıyor 3 binliradan başlıyorS7 edge öneririm fiyat performansı her özellik var nerdryse parmak izi oyun modu ekran kaydı özel mod seçenekli flash ve en cool kısmı ise bildirim geliğinde ekranın etrafında rengarenk ışık yanması kamerası faln çok iyi tavsiye ederim 2.el 1700tl aldim s10 çıktı düştüştür şimdi)
bakıyorum galaxy m20 de iyi batarya filanGüzel Gibi Ama Araştırmanı Daha Tavsiye Ederim
m20'de çift hat ve nfc desteği yok önermem A30 Çok iyi bir telefon eklemeyi unuttumHaklısın buda iyimiş
Post automatically merged:
bahsettiğin telefon verdiğim fiyatları aşıyor 3 binliradan başlıyor
bakıyorum galaxy m20 de iyi batarya filan
A 30 mu yoksa 50 mi gerçi fiyat farkı var ama karar veremedimxiaomi bende düşünüyorum ancak kullanıcılar kısa ömürlü ve sağlam değil dedikleri için kararsızım Sana önerebileceğim telefonlar : Huawei : Honor 10, Honor Play, Mate 10 , Zte nubie z17 ,Nokia 8 (Ben nokia 8 tercih ediyorum biraz arasan ucuza bulursun)
m20'de çift hat ve nfc desteği yok önermem A30 Çok iyi bir telefon eklemeyi unuttum
S7 edge baktınmıA 30 mu yoksa 50 mi gerçi fiyat farkı var ama karar veremedim
fiyat 3 bin lira o bütçeyi aşıyorS7 edge baktınmı
3bin liramı yok yav 1700tl civarı aldım başka yerlere bak araştırfiyat 3 bin lira o bütçeyi aşıyor
AynenXiaomi markalar çok oranda radyasyon yayıyor.Sar değerleri internette var almanı önermem.
ikisini karşılaştıracaksan tabiki a50A 30 mu yoksa 50 mi gerçi fiyat farkı var ama karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?