Onaylı Üye
kanka kazanamazsınız her gördüğünüz şeye atlamayın yok yürüyerek yok oynayaraklinkedins, bionluks s takılarını çıkarda oku kanka isim vermek yasaktır diye öyle yazdım da buralarda porfil oluşturup doviz ile çalışabilirsin tl ilede iş yapabilrisin sadece kendini ne kadar geliştirdiğinle alakalı ben kullanıyorum. gayet de memnunum
kanka seni bilmiyorum ama ben kazanıyorum birşeylerkanka kazanamazsınız her gördüğünüz şeye atlamayın yok yürüyerek yok oynayarak
Knk bazı siteler var ama doğru mu yanlış mı bilmiyorum reklam falan izliyorsun.bilgisayar yada telefon kullanarak aktif bir gelir sağlamanın yolu var mı? hem çalışıyorum hemde bilgisayar yada telefon üzerinden bir gelir sağlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
onu bana bi kaç arkadaşım daha önerdi yapacam para biriktirmeye başladımbrom amazondan e ticaretle drop shipping yapabilirisn ben ordan gelirimi sağlıyorum ama 2000 kanada doları falan sermayyen lazım yoksa pek kazanamassın yavaş yavaş kendini geliştirip calısabılırsın amazonda hesap açarak ya da borsa kripto para borsasıyla ya da kumarla başka türlü sanmıyorum
eyvallah kanka bi bakarım teşekkür ederimlinkedins, bionluks s takılarını çıkarda oku kanka isim vermek yasaktır diye öyle yazdım da buralarda porfil oluşturup doviz ile çalışabilirsin tl ilede iş yapabilrisin sadece kendini ne kadar geliştirdiğinle alakalı ben kullanıyorum. gayet de memnunum
eyvallah kanka bi bakarım teşekkür ederimlinkedins, bionluks s takılarını çıkarda oku kanka isim vermek yasaktır diye öyle yazdım da buralarda porfil oluşturup doviz ile çalışabilirsin tl ilede iş yapabilrisin sadece kendini ne kadar geliştirdiğinle alakalı ben kullanıyorum. gayet de memnunum
kripto işini zaten yapıyorum ama uzun vadede getiri sağlıyo bana kısa vadede lazımKripto işine girmeni tavsiye ederim.
teşekkür ederim deneyecemİnternette çok fazla video var ama inan %95 i para falan kazandırmıyor kazandırsa da çok düşük meblalar olur bunlar harcadığın vakite değmez. Öncelikle oyun oynayarak para kazanmak diye bir şey yok. Eğer ki amazon üzerinde dropshippin yaparsan kazanabilirsin ama kesinlikle belirli bir yatırım ve yoğun sabır istiyor, aksiyon alman gerek. Kripto paraları düşünebilirsin ama ondan da harçlık çıkartabilmen için güzel denilebilecek miktarlarda yatırım istiyor. Yani anlayacağın freelancer bir iş yapmadığın sürece internetten para kazanmak kolay yoldan yok diyebiliriz. Eğer çevirmenliğin iyiyse fiverr bionluk gibi onlarca site içerisinden freelancer işlere bakabilirsin. Freelancer iş yapacaksan da sabırlı olacaksın. Sadece çevirmenlik değil çizim grafik tasarım logo tasarım müzik gibi aklına gelebilecek bir sürü çalışabileceğin iş var. Eğer internetten para kazanmak istiyorsan bu tarz işlere yönelmen gerek. Gerçekten yetenekliysen buralardan zevk alarak yağptığın işten harçlığını çıkartabilecek kadar para kazanabilirsin. Yani anlayacağın freelancer sitelerini araştır elinin yatkın olduğu işlere birkaç ilan yok biraz sabır et illa ki birileri sende iş isteyecektir. Emin ol pişman olmazsın dostum. Başarılar
kanka duymuştum ama çok vakit harcıyo benim vaktim yok gende teşekkür ederimkardo bir şey vardı sitenin ismini bilmiyorum bazı yapımcıların tanıttığı
oyunlar var bunlarıın testlerini yapıyorsun ve sana dolar üzerinden para veriyorlar sen bu oyunları testini yapıp değerlendrime yapıyorsan biraz araştırırssan bulursun eminimkş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?