Telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
fiyat performans diyorsan huawei ancak kalite dersen biraz daha paraya kıyıp iphone alsan daha iyi olur bro

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
telefon önerin
Post automatically merged:

telefon alcam önerilerinizi bekliyorum 10k para ar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
xiaomi reddmi note 8 yada aynısının prosunnu alabilirsin. + olarak ise huawein telefonlarını önerebiliriöm sana .p20 lite gae-yet hoş kibar ve uygun bi telefon bence

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Xiomi veya Xiomi diyebiliriz :) şu anda seri üretimde ve performans açısından güzel ben sevmesemde görüş bu hocam.. Pederde var maşallah iyi telefon gibi ben pek sevmedim ama açıkçası..

Üye
5 HİZMET YILI
farklı sitelerde fiyat performans olarak bir çok telefon karşılaştırılmış aradığın kriterleri yazarsan sana uygun telefonu gösterecek siteler var mesela epey.com

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
samsung J6+ öneririm 2 yıldır kullanıyorum fiyatıda çok uygun hızlı ve fiziksel olarak dayanıklı bir telefon.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
redmi note8 pro dostum oyun oynicam dersen pubg vs şiddetle tavsiye ederim bak ben askerden yeni geldim devrem de vardı bende ki telefon 2 adetti hem samsung note 5 ve s8 vardı ula ben 2 telin şarjını bitirirdim adamın daha %100 den %50 e anca düşerdi :D oyun olarakda efsane dev gibi oynuyorsun kasma 0 şarj konusunda ultra başarılı tam oyun canavarı !! fiyat performans olarak da redmi note8 ve redmi note 8 pro arasında biraz fark var detaylarını inlemeni tavsiye ederim 3 sene Turkcell mağazsında çalışmış biri olarak söylüyorum sana bunu ki şimdi mağazamız var çorluda dostum !

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence iphone vazgeçilmez pahalı olsun ama sağlam telefon sonucta

Üye
9 HİZMET YILI
Şuan telefon fiyatları uçmuş durumda diyosan ios istiyom İphone SE 2020 almanı öneririm tabi bütcene uygunsa çok güzel telefon

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
xiaomi öneririm kendim kullanıyorum fiyat performans açısından oldukça iyi denebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...