iPhone yavaşlamaz mı? Ciddi misin?Kaç sene geçerse geçsin iPhone hiç yavaşlamayacaktır
Tabi ciddiyim kardeşMi Mix 2'ye çok rahat PUBG oynarsın ve o özelliklere göre fiyatı da çok iyi. iPhone alıp yazılıma para vermeyin ve pahali bu aralar iPhone modelleri beklemenize değmez 6s için fiyatlarının düşmesini.
Post automatically merged:
iPhone yavaşlamaz mı? Ciddi misin?
6 ve 6s lere destek var geri kalana yokxiomi al kesinlikle daha iyisini bulamazsın iphonuda kafandan apple iphone 5s 6 6s e güncelleme vemiceğini açıkladı haberin olsun
Sen iPhone kullanmamışsın ya da yeni kulanıyorsun. 6S'de yaşadığım donmalar'ın ısınmaların haddi hesabı yok. Zaten desteği de kesilir yakında.Tabi ciddiyim kardeş
Bence IPHONE çöpMi Mix 2'ye çok rahat PUBG oynarsın ve o özelliklere göre fiyatı da çok iyi. iPhone alıp yazılıma para vermeyin ve pahali bu aralar iPhone modelleri beklemenize değmez 6s için fiyatlarının düşmesini.
Post automatically merged:
iPhone yavaşlamaz mı? Ciddi misin?
Ben iPhone nin bütün eski mödellerini kullandım şuan iPhone 7 Plus kullanıyorum gayet kullanışlılık androide bak 3 yılda bir güncelle alıyor sjsjsjSen iPhone kullanmamışsın ya da yeni kulanıyorsun. 6S'de yaşadığım donmalar'ın ısınmaların haddi hesabı yok. Zaten desteği de kesilir yakında.
fiyatı uygun ve kamerası çok iyiredmi note 7 diyenler neye göre diyor yazarsa sevinirim.diger tel lerin işlemcileri ona göre çok yüksek örnek lg v30+