Telefona para yüklemesi nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bir sıkıntım var. Elimdeki parayı, nasıl telefona yatırabilirim? Telefondan alışveriş yapacağım. Bu arada bayramınız mübarek olsun. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
dostum parayı a101 hakmar ws gibi yerlerden atabilrsin veya kredi karti ile atabiliyorsun sanada iyi bayramlar

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
İninal kart alarak yapabilirsin.Çok bir şey değil 5 TL.(Kartı aktifleştirmek için de para yüklemen gerekiyor diye biliyorum).Kartını aldıktan sonra telefonuna ininal cüzdan uygulamasını indirerek kayıt oluyorsun.Karta yüklediğin para miktarı mobil uygulamada gözüküyor.Kart bilgilerine bakıp telefondan alışveriş yapabiliyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İninal kart alarak yapabilirsin.Çok bir şey değil 5 TL.(Kartı aktifleştirmek için de para yüklemen gerekiyor diye biliyorum).Kartını aldıktan sonra telefonuna ininal cüzdan uygulamasını indirerek kayıt oluyorsun.Karta yüklediğin para miktarı mobil uygulamada gözüküyor.Kart bilgilerine bakıp telefondan alışveriş yapabiliyorsun.
kartı migrosdan alacaksa en az 25tllik yükleme yapması gerekiyor +5 tlde kart ücreti ptt gibi yerlerden alırsan 25tl sınırı yok ama ben ininali tavsiye etmem her ay 2tl kesiyor bynogame param kart çıkmış para çekme özelliğide var daha iyi olabilir ama en ideal ininal ;)

☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
18 yaşındaysan git banka kartı al Heryerde kullanırsın her ay para kesimi de olmaz.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
En iyisi ininal zaten heryerde geçiyor :) H-E-R-Y-E-R-D-E

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...