Telefona takılan klavyedeki bazı sorunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı klavyemi telefona otg kablosu ile bağlayıp yazı yazıyorum üzerinde çalıştığım bir kitap var.Ama sanal klavye yani dokunmatik klavyeden dolayı yazamıyorum ayrıca bilgisayarım şarz makinesi bozulduğu için şuanda açamıyorum 2 hafta boyunca şarz makinesi bana gelicek ama yazdığım kitaptan geride kalmak istemiyorum ama taktiğım klavyede ü harfine basınca (/) işareti çıkıyor yani Türkçe karakterlerde böyle oluyor bunu nasıl düzelticem acil yardım edin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
su türkce karakter sıkıntısına bisi diyemem ama bluetoothlu klave mouslar var (kablosuzdegil bluetooht) neyse onlarddan kullan

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ENG>TR şeklinde ayar olması gerekiyor telefonda, ama bu yoksada yukarıda söylendiği gibi alt+shift

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Dostum ya Alt Shift kombinasyonunu dene, ya da klavye bağlıyken normal alttan çıkan klavyeden ayarlar kısmından klavyeyi türkçeye almayı dene.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
alt+shift yap dili değiştiriyor veya bluetoothlu klavyeler alabilirsin ucuza belki görürür işini

☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Telefonun gelişmiş seçeneklerindeki klavye ayarlarına bak ben ordan yapmıştım bir seferinde

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Telefon dil-klavye ayarlarından düzeltilebiliyor. Ben tabletten bluetooth klavye kullanıyorum, bende sorun olmadı. Tr ayarlıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...