Telefona yabancı hat takılırsa WhatsApp hesabı silinir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en çok seven en iyi ölür
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Selamlar, 4 gün sonra yaklaşık bir iki aylığına yurtdışına çıkıyorum ancak operatör ücretleri nedeniyle orada bir hat çıkartacağım. Merak ettiğim konu şu: Yeni hat çıkarttığımda, kullanmak için bir boş telefon götüreceğim ancak şu anda kullandığım telefondaki hattı çıkarsam, yerine oradan aldığım hattı taksam; şu anda kullandığım telefondaki WhatsApp'ı kullanmakta sorun olur mu? WhatsApp'daki numaram değişir mi? Doğrudan telefonu kullanmamda sıkıntı olur mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hayır knk wp yi instagram gibi düşün hesabını giriyon internet ile kullanıyon sosiyal medya yani aslında wp . internet olması yeter hangi numara ile nerde giriş yaptığın önemli değil.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bi sorun olacağını düşünmüyorum kullanmaya devam edebilirsin diye biliyorum

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
wp için sorun olmaz ama farklı bir sim kart ile özellikle yurt dışı simkart ile banka uygulamalarıan girmeni tavsiye etmem. sisem %90 ban atıyor hemen kapatıyor internet bankacılığını.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
telefon kullanmada sorun olur mu orasını bilmiyorum fakat whatsappda sıkıntı çıkmaz aynı şekilde babam kullanıyodu etiyopyada çalışırken

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aynen wp sıkıntısı yaşamazsın soruyor zaten wpyi bu telefona taşıyalım mı diye ben 2 ay hatsız kullanmıştım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
wpde sıkıntı yaşamazsın benimde peder özbekistana gitmişti o şekilde kullanmıstı bi sorun olmamıstı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
wp bir kere onaydan sonra, internet bağlantısı sağlandığı sürece çalışmaya devam eder. Yani herhangi bir sıkıntı yaşamazsın

Üye
3 HİZMET YILI
herhangi bir sorun olmaz kanka rahatlıkla kullanırsın için rahat gönlün ferah olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...