Telefonda Home(Masaüstü) Gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Samsung Galaxy S3 markalı telefonumu rootladım ve sonra system uygulamarından bazı (10 tane filan) uygulamaları kaldırıp 4 5 kullandığım uygulamaları ekledim.Ondan sonra Home(masaüstü ya da anasayfa ) artık telde ne oluyorsa o ekran gelmiyor. Nasıl Çözebilirim
Root programı olarak King Root Kullandım
Simdiden Teşekkürler.

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bu gibi root atmalarda sıkıntı cok oluyor her önüne gele root atarsan donma kasma ve ejsik dosyalar atıyorsun madem rıot atıyorsun ozaman paralı root atma programları var onları kullan free ler cok sıkıntılı

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Launcher i kaldırmışsın bilmediğin programları kaldırmaya devam edersen telefonun tuğlaları döner.
Launcher bulup yüklemeniz gerek, play'de olduğunu sanmıyorum. Beceremezsen yandex teması gibi bişi var onu yükle, ana ekran seçimi gelir yandex i seçersin onun üzerinden kullanırsın artık.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Git xda sitesinden gidipde googleye xda yazma :d yazcağın Galaxy s3 mini veya sadece s3 ise stock rom yaz çıkar önce twrp kur sonra stock romu indir tel hafızasına kat sonra recorvy moduna gecip telin sistemini silceksin sonra stock rom yükle yeni orjinal den baslarsin rootsuz tel de kasmaz :))

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Launcher i kaldırmışsın bilmediğin programları kaldırmaya devam edersen telefonun tuğlaları döner.
Launcher bulup yüklemeniz gerek, play'de olduğunu sanmıyorum. Beceremezsen yandex teması gibi bişi var onu yükle, ana ekran seçimi gelir yandex i seçersin onun üzerinden kullanırsın artık.
Google Playe Erişip Launcher Yükle . Yoksa Çok Uğraşıp Rom Atmak Zorunda Kalırsın . Tavsiyem Launcher Olucaktır .
Çok sağolun sayenizde yaptım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu Arada S3 Çok Sağlam Cihazdır :) Samsung'un Devrim Niteliğidir Bana Göre :) Cihazla Çok Oynadığım İçin 2 Tane S3 Çöp Oldu :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Telefonun içerisinde launcher adında bir eklenti var bu eklenti senin telefonunun ana ekanını temsil ediyor eğer sen bunu silersen telefonun ana ekranına erişim sağlayamazsın. Kilit ekranında google olması gerekiyor. Google girip hemen bir launcher indirmelisin yoksa format atmak zorunda kalabilirsin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...