Uzman Üye
herhangi bir cloud sistemine katıldın mıArkadaşlar önemli fotoğraf ve videolarım vardı. Çeşitli uygulamalar telefondan denedim işe yaramadı. Pc üzerinden tarama yapabileceğim bir program var mı?
dipnot: cihazım rootlu değil
Telefonu görmüyorEaseUS programı işini görecektir.
Ben sildim. hiç format atılmadıSen dosyalarını kendin mi sildin yoksa telefona format falan mı attın? Format attıysan geri geleceğini hiç zannetmiyorum.
APK var mı?DiskDigger Pro, yıllardır kullanıyorum hiç bilmediğim fotoğrafları çıkardı telefondan
toprak koç muyum ben kanka googleda ara bul işte her yerde var apksıBen sildim. hiç format atılmadı
APK var mı?
uygulama yorumları çok olumsuz hocam soran arkadaş içinDiskDigger Pro, yıllardır kullanıyorum hiç bilmediğim fotoğrafları çıkardı telefondan
Ben bizzat kullanıyorum valla herhalde 2-3 yıldır da telefonumda durur hiçbir problem çıkarmadıuygulama yorumları çok olumsuz hocam
toprak koç muyum ben kanka googleda ara bul işte her yerde var apksı
Herkes telefonda varolan fotoğrafların çıktığını söylemişuygulama yorumları çok olumsuz hocam
varolanları da gösteriyor çünkü aynı fotoğraflar bir kaç yerde thumbnailleriyle beraber falan saklanıyor androidlerde ama silinenleri de getiriyorHerkes telefonda varolan fotoğrafların çıktığını söylemiş
eğer telefonunda çöp kutusu yöntemi açık ise geri getirebilirsinArkadaşlar önemli fotoğraf ve videolarım vardı. Çeşitli uygulamalar telefondan denedim işe yaramadı. PC üzerinden tarama yapabileceğim bir program var mı?
Dipnot: Cihazım rootlu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?