Usbden Silinen fotoğraf ve videoları geri getirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Flash Belleğimin içindeki fotoğraf ve videolar silindi bunları nasıl geri getirebilirim. İnternette bir kaç program buldum geri getirdiler ama indirmek için full sürüm istiyor bu programlar ve full sürümleri hakkında bilgisi olan var mı şimdiden teşekkür ederim .

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Recuva ile kurup programı usb takıp kurtarabilirsin videoları yt de var

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Flash Belleğimin içindeki fotoğraf ve videolar silindi bunları nasıl geri getirebilirim. İnternette bir kaç program buldum geri getirdiler ama indirmek için full sürüm istiyor bu programlar ve full sürümleri hakkında bilgisi olan var mı şimdiden teşekkür ederim .
flash belleği bir bilgisayara takıp, bilgisayarınızdaki veri kurtarma yazılımlarını kullanarak verileri tarayın. Önerilen veri kurtarma yazılımları arasında Recuva, EaseUS Data Recovery Wizard ve Disk Drill gibi seçenekler bulunmaktadır. Bu yazılımların çoğu ücretsiz olarak kullanılabilir ve flash belleğinizdeki verileri taratarak silinen dosyaları bulmaya çalışırlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşların söylediği şekilde bir çok kez denedim ama başarılı olamadım malesef benimde başıma geldi keşke farklı çözümler olsaydı kurtarabilseydim.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşların söylediği şekilde bir çok kez denedim ama başarılı olamadım malesef benimde başıma geldi keşke farklı çözümler olsaydı kurtarabilseydim.
Ben daha önceden bir kere yapmıştım ve işe yaramıştı. tek sorun silinen içerikler %100 kayıpsız şekilde kurtarılamıyor. Bazı içerikler bozulmuş oluyor, bazısı tamamen silinmiş oluyor, bazısı ise zarar görmemiş oluyor. Biraz şansa bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben daha önceden bir kere yapmıştım ve işe yaramıştı. tek sorun silinen içerikler %100 kayıpsız şekilde kurtarılamıyor. Bazı içerikler bozulmuş oluyor, bazısı tamamen silinmiş oluyor, bazısı ise zarar görmemiş oluyor. Biraz şansa bağlı
Evet sizlere katılıyorum yıllar oldu geri alabilmem artık çok zor malesef :) bilgilendirme için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yakın zamanda silinmiş olsaydı belki sözü geçen programlarla kurtarabilirsin bi kısmınıda yıllar önce diyosun çok zor bi ihtimal

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet sizlere katılıyorum yıllar oldu geri alabilmem artık çok zor malesef :) bilgilendirme için teşekkürler
üstünden geçen zamanın etkil olduğunu sanmıyorum, önemli olan verileri sildikten sonra tekrar üzerine yazıp tekrar silmeniz. Üzerine ne kadar yazıp silerseniz o kadar bozulacaktır. Eğer verileri sildikten sonra 1 yıl geçmişse ve bu süre zarfında hiçbir veri yazmadıysanız sorun olacağını sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
üstünden geçen zamanın etkil olduğunu sanmıyorum, önemli olan verileri sildikten sonra tekrar üzerine yazıp tekrar silmeniz. Üzerine ne kadar yazıp silerseniz o kadar bozulacaktır. Eğer verileri sildikten sonra 1 yıl geçmişse ve bu süre zarfında hiçbir veri yazmadıysanız sorun olacağını sanmıyorum
Oh gerçekten bilgilendirmeler için çok teşekkür ediyorum. Son kez deneyeceğim başarılı olamazsam da yapacak bir şey yok malesef

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
silinince hiç bir bilgi geri gelmez diye biliyorum ama fotografları belki getirirsin ama onlarda ya kalitesi düşmüştür yada bozuk olur tahminimce

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
EaseUS Data Recovery programını kullanarak yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...