Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu işler telefonla olmaz pc den Backtrack ile olur linux tabanlı işletim sistemi ben apartmanda bir ara bir kaç kişinin wifi şifresini kırmıştım çok zaman alan bir iş pc birkaç gün açık kaldığı olmuştu paket veri topluyordu sonra saldırıya geçiyordun falan,en kolay yolu mahallede samimi doslar edin şifreler kendiliğinden gelir dostum komşun kendi verir şifreyi,biri yazmış kul hakkı diye,havdaki sinyalin kul hakkımı olur 10gb internet de kullanımı da aynı para 100gb da.biz bunu araştırdık ilahiyat fakültesine sorduk ahiret de windows u niye kaçak kullandın diye kimse sormayacak dostum için rahat olsun.
merhabalar öncelikle telefona root atmanız gerek sonra termux diye bir program var ona linux işletim sistemi kurmanız lazım kurduktan sonra fluxion atlı bir tool ile evil twin saldırısı yaparak şifreyi %90 olasılılka alabilirsiniz