☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Eskisi gibi iphone dan zevk alamıyorum dostum android de apk yüklüyorsun hile ayarlamaları yapabiliyorsun android ios a göre daha kullanışlı gibi gözüküyor gözümeİphone 12 öneririm uzun süre götürür seni telefon pişman etmez
O konuda haklısın bende s20 kullanıyordum çok pişman oldum aldığıma hemen satıp 11'e geçtim. Fazla telefon ile ilgilenmiyorsan iphone idealdir.Eskisi gibi iphone dan zevk alamıyorum dostum android de apk yüklüyorsun hile ayarlamaları yapabiliyorsun android ios a göre daha kullanışlı gibi gözüküyor gözüme
Her yönüyle iyi bur telefon lazım aldın mı tam alacaksın sağlam olacak dostum su ve toz geçirmemezlik özelliklerine de dikkat ediyorum iş gereği telefon elimizden düşmüyor mecburen de iyi bir batarya olması gerekli yani iphone 7-8 serini kullanmış biri olarak söylüyorum ki şuan olarak android telefona yönelmiş durumdayım ama daha karar veremedim işteO konuda haklısın bende s20 kullanıyordum çok pişman oldum aldığıma hemen satıp 11'e geçtim. Fazla telefon ile ilgilenmiyorsan iphone idealdir.
Bütçe var da sen her açıdan iyi bir telefon öner bakalımBütçe nedir ? 3K ise m21 tavsiye edebilirim
varda güzel kardeşim 10kyada telefon var 20k yada bir net birşey söylersen ona gore atayımHer yönüyle iyi bur telefon lazım aldın mı tam alacaksın sağlam olacak dostum su ve toz geçirmemezlik özelliklerine de dikkat ediyorum iş gereği telefon elimizden düşmüyor mecburen de iyi bir batarya olması gerekli yani iphone 7-8 serini kullanmış biri olarak söylüyorum ki şuan olarak android telefona yönelmiş durumdayım ama daha karar veremedim işte
Post automatically merged:
Bütçe var da sen her açıdan iyi bir telefon öner bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?