İts Adventure Time
Süper Üye
Merhaba arkadaşımın J7 model Samsung cihazı var.
İnternette film izlerken karşısına çıkan ''Telefonunuzda Virüs var'' Mesajlarına kanıp tıklamış.
Ardından telefon kendi kendini yeniden başlatmış ve telefon açıldığında her şey sıfırlanmış.(Anlayacağınız Factory Reset atmış )
Sorun şu ki:
Telefon açılıyor fakat telefona erişmek için Reset atmadan önce kullandığı epostayı istiyor.
İstediği eposta çok eski bir epostasıymış ve aktif olarak kullanmıyormuş.
Telefon numarasıyla epostayı kurtardık fakat bu sefer de sorun şifre...
Bir kaç şifre denedi fakat olmadı aynı şekilde şifremi unuttum yaparak onu da kurtarmak istedik fakat bu sefer güvenlik sorusu geldi karşımıza: ''İlk öğretmeninizin ismi nedir?''
İsmini yazdı fakat kabul etmedi ve incelemek için eposta istedi verdik eposta bayağı vakit geçti ancak eposta falan gelmedi.
Telefonun verileri hiç önemli değil zaten sıfırlandı
Benim merak ettiğim şey telefonu nasıl kurtarabiliriz?
Yani kökten reset nasıl atabilir ? Bilir kişi varsa yardım edebilir mi?
İnternette film izlerken karşısına çıkan ''Telefonunuzda Virüs var'' Mesajlarına kanıp tıklamış.
Ardından telefon kendi kendini yeniden başlatmış ve telefon açıldığında her şey sıfırlanmış.(Anlayacağınız Factory Reset atmış )
Sorun şu ki:
Telefon açılıyor fakat telefona erişmek için Reset atmadan önce kullandığı epostayı istiyor.
İstediği eposta çok eski bir epostasıymış ve aktif olarak kullanmıyormuş.
Telefon numarasıyla epostayı kurtardık fakat bu sefer de sorun şifre...
Bir kaç şifre denedi fakat olmadı aynı şekilde şifremi unuttum yaparak onu da kurtarmak istedik fakat bu sefer güvenlik sorusu geldi karşımıza: ''İlk öğretmeninizin ismi nedir?''
İsmini yazdı fakat kabul etmedi ve incelemek için eposta istedi verdik eposta bayağı vakit geçti ancak eposta falan gelmedi.
Telefonun verileri hiç önemli değil zaten sıfırlandı
Benim merak ettiğim şey telefonu nasıl kurtarabiliriz?
Yani kökten reset nasıl atabilir ? Bilir kişi varsa yardım edebilir mi?