apt update apt install git -y git clone git://github.com/Ign0r3dH4x0r/GenVirus.git cd GenVirusbash GenVirus.shonunnla ilgili birşey görmedim githup da yazmıyor muhtemelen yok diyebiliyorum ama . uygulama yöntemiyle format atılırsa düzelir. gibime geliyor yine de bu konuda emin değilim.Yani telefon gidiyor peki bu işlem sonrası telefonun birdaha açılma söz konusu varmı
sanmıyorum onunla ilgili bilgi verilmemiş o yüzden birşey diyemem ama uygulama yoluyla yapılır telefon kapanırsaBu işlem geri alınabilir mi resetle vb
hocam büyük ihtimal kombinasyonlarla hard reset atılırsa açılabilir tam adını unuttum android yerine gidip atılıyorduBu işlem geri alınabilir mi resetle vb
evet hard resethocam büyük ihtimal kombinasyonlarla hard reset atılırsa açılabilir tam adını unuttum android yerine gidip atılıyordu
başına gelmemesi için virüslü şeylerden uzak durman gerekiyor. kurtulma şansın %1 gibi telefonu kapatma şansın olursa fast recorvy yöntemi ile tekrar sistem atarsın.bu durumdan nasıl kurtulabiliriz peki başımıza gelirse eğer ?
Yani kıral açılması önemli değil ama açılırsa nereden indirdiğini ve kimin yaptığını siber suçlarla şikayet ederse ip den bulurlar diye sordum yinede eyvallahonunnla ilgili birşey görmedim githup da yazmıyor muhtemelen yok diyebiliyorum ama . uygulama yöntemiyle format atılırsa düzelir. gibime geliyor yine de bu konuda emin değilim.
Evet bencede öyle daha farklı şeyler yapılabilirdi neden etkisiz hale getireyim kiburdaki amaç ne tam olarak piclikmi yapmak?
yanlış rom atsan bile yinede kuratabiliyorsun kurtarılamama durumuna hard brick deniliyor ve usb ile telefon firmware update ile tekrardan eski haline getirilebiliyor herşeyin çözümü var tamamen etkisiz hale gitmek istiyosan at camdan telefonu aşşağı bitti gittiMuhtelemen hard reset ile telefon tekrar açılır hale gelir. Eğer telefonu gerçekten tamamen etkisiz bırakmak istiyorsanız uyumsuz veya yanlış bir rom atın yada android recovery > wipe cache partition ayarını uygulayındenendi ve başarılı olundu.
Geri kurtarılabiliyorKopmle öldürüyor mu teli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?