- Yasaklandı
Telefon fiyatları uçtu kardeş allah yardımcın olsunÖnerirseniz sevinirim
ilgileneceğimxiaomi note pro direk al
opponun sadece kamerası iyi ben oyun oynamak için arıyorumbugün başka birisine daha öneride bulundum. sana da aynı telefonları önericembenim şuan kullanmakta olduğum huawei p20 lite ve oppo reno 3 modelleri oldukça iyiler. reno 3, bütçenin 2 katı ancak yine oppo markasının a9 veya reno2z modellerini öneririm.
sagol tesekkürler önerin için sagolp20 kacak 1200tl64gp veya redmi 8 128 gp 1500tl samsung A70 3400tl 64gp
ıphone 7 de kasıyo galiba pubg mobıl falan ben öyle biliyorumiphone en iyisi rahatlık, 7 plus bakabilirsin
peki kasarmı oyunlardaaga ben huawie mate 10 lite kullaniyorum sen bence huawie serisi alabilirsin güzel telefonlar
Onlar oyunda çok kasıyo besamsung.dan şaşma abi özellikle not serisi. mesela not5
Eyvallah bu telefonu düşüneceğimalıcaksan hem fiyatı düşük hemde oyunlarda kasma sorunu olmayan ve darbelere karşı en güçlü telefonu söylüyorum efsane
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Evet ya yinede canımsın eywallahTelefon fiyatları uçtu kardeş allah yardımcın olsun
düşünücwm bi bakarım ama çogunlukla ıphone 7 al diyorlar yada huaweiXiaomi redmi note 9 pro al dostum.
xiomi redmi note 8 pro alacagıma xiomi redmi note 9 alırım daha iyi bütçemde yetiyorxiaomi redmi note 8 pro
herkez öneriyor onu alacağım galibaxiaomi mi 9t pro al öneririm
xiomi alacağım galiba herkez onu öneriyor çünküredmi note 9
evet onu düşünüyorum bendeXiamo Redmi Note 9 Pro kullandıgım bir telefon öneririm perfonmansı çok iyi
tamamxiaomi redmi note 8 pro fiyatıda uygun bakabilirsin
ondan düsünüyorm zatenaga ben huawie mate 10 lite kullaniyorum sen bence huawie serisi alabilirsin güzel telefonlar