telefonum gg oldu galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
öncelikle konuyu yanlış yerde açtım isem kusura bakmayın ancak telefonum şarjı bittikten sonra şarja taktım %1 oldu açmayı denedim yanıt vermedi şuan şarj olma işareti falanda göstermiyor ne bir ses nede başka bir şey 30 dakika kadar şarjda bıraktım ancak telefon sadece ısındı bilen varsa yardım edebilirse sevinirim şimdiden sağ olun

The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
try fast boot mode or recovery mode _Via power and volume buttons-then clear cache -get clear with YouTube also!

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence telefonun bataryasıyla alakalı bir durum geçen yıl benim telefonumda senin anlatığın şekildeydi bataryayı değiştirdim yenisini aldım bence batarya değiştir ve değiştirirkende telefonun orjinal bataryasını al yoksada internetten telefonun kendi markasının sitesi vardır sipariş et orjinalını bulamadıysan telefonunun markası neyse google arat telefonun tüm parçaları çıkar.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
telefonun bataryası bozulmuştur yenisi al

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Büyük ihitmal bataryada sorun var cihaz marka model nedir?

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bro ben sorunun bataryada oldugunu dusunmuyorum isletim sistemine bisey olmus batarya bence max sismistir ama sorun issletim sisteminde tamirciye gotur Demem o ki burdan alacagin bilgilerlerle tamir etmen baya zor herkes yorum olsun diye yorum yapmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...