samsung s9 telefon kullanıyorum gpu ya biniyor devamlı yük ve cpu 7 10 arası geziyor lütfen youtubede buna benzer vidiolar var ona bak suna bak yazmayın baktım hepsine arastırdım bulamadım bilgisi olan biri yazsın lütfen arkadaslar...
oyun ayalarını ful hdr ve ve aşırı yüksege getırdım hersey yuksekte bu sefer gpu 100 cpu yine 7 10 arası geziyor ve cpu da hareketlenme yokoyun ayarlarını yükseltip deneyebilirsin
reis gorevdeyim doguda telefoncuya falan götürme sansım yok burda bilgisi olan elbet bi yolu vardır bilgisi olan arkaslardan yardım bekliyorum.fazla uğraşmadan servise ve ya telefoncuya götürmeni tavsiye ediyorum
onuda yaptım sımdı kardesım sonuc aynıgörüntü kalitesini düşür
eğer telefonunda bi takılma veya kasma durumu yoksa bi sıkıntı yok ama eğer cpu kullanmadan cihaz oyunlarda kasıyorsa ciddi sorun oluşturabilir servise gitmen gerek
[/QU telefonda normel kullanımda herhangi bir problem yok ama pubg mobile oynarken fps 60 da oynamama ragmen fps düşüsleri var gibi oyun da yavaslama oluyor telefonu sıfırlamama ve gereksiz bir uygulama olmamasına ragmen program indirdim gpu yüksek cpu da sabit duruyor bunu gözlemledim.
bende normelde gpu devamlNeden cpuya binmesini istiyorsun gpuya binmesi daha iyi
Rootlu telefnlarda biosa girdiğinde oradan ayarlayabilirsin overclock yapabilirsin ramını yüksletebilirsin ama sakıncalı
bencede daha iyi ama gpu 80 90 oluyor ve cpu yatıyorNeden cpuya binmesini istiyorsun gpuya binmesi daha iyi
Rootlu telefnlarda biosa girdiğinde oradan ayarlayabilirsin overclock yapabilirsin ramını yüksletebilirsin ama sakıncalı
oyun ayarlarından en düşüge cektim ve gpu 7.8 cpu 7.8 takılıyor ve yükselme yok ikısındedegörüntü kalitesini düşür belki olur.
evet zorişin zor
geçmiş olsuneğer telefonunda bi takılma veya kasma durumu yoksa bi sıkıntı yok ama eğer cpu kullanmadan cihaz oyunlarda kasıyorsa ciddi sorun oluşturabilir servise gitmen gerek
allah ardımcın olusnevet zor
geçmiş olsun