Telefonum Suya düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar lütfen yardım edin telefonum su dolu kovaya düştü ama 2 saniye bile kalmadan hemen çıkardım telefonu bataryası falan cıkardım herşeyi çıkardım iyice bi kuruladım biraz bekledim iyice kuruduktan sonra baktım cihaz çalışıyo ilk aldığımdaki gibi lakin ekranın sağ üst kısmında 0.5L lik şişe kapağı büyüklüğünde bi leke var ekranın renginden daha açık duruyo dokunmatıği falan çalışıyo oranın görüntü de aktarıyo hiç bir sorun yok ama o lekeyi nasıl çıkarabilirim allah aşkına yardım edin:(:(

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bunu dene . video bana ait değil

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardeşim Telefonun Bataryasını fln ayrı bir şekilde pirincin içine koy en az 24 saat beklesin

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
böyle bişey değil ama pirinçin içine yatırdım yarın bakıcam olmassa bu vakumlama işini yapacağım
Kardesim Prinç'te uzun bir süre durması lazım suya düştüktükten sonra umarım telefonu açmaya çalışmamışsındır (bir çok kişi böyle salaklık yapıyor)

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hiç araştırmana gerek yok boşuna pirince yerleştir cıkarma sakın banada oldu düzelmedi benimki sudan cıktıktan sonra oynadım diye 2 tusuda bozuldu yani açaarsan gg olur acma sakın koy prince

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Kardesim Prinç'te uzun bir süre durması lazım suya düştüktükten sonra umarım telefonu açmaya çalışmamışsındır (bir çok kişi böyle salaklık yapıyor)

bu arada sıkıntıdan çıkardım baktım falan yayılmış su saç kurutma makinesiyle bi 5 dk kuruttum telefon kapalıyken açtım bişey kalmadı konu kilitlensin lütfen teşekkürler

Not: telefon suya düşünce kapanmadı açıktı hala çıkardım elimle sildim çalışıyodu ondan sonra en üstte bulunan işlemleri gerçekleştirdim

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
geçmiş olsun

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
pirinçte en az 3 gün dursun o telefon bendede öyleydi ekranda su vardı ekranın içinde ekrana dokununca hareket ediyodu sjsjsj 3 gün yatırdım pirince :D sıkıntı gitti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...