Herkese selam, bugün telefonumun şifresini değiştireyim dedim. Şifreyi değiştirdim ancak telefonu yeniden açınca PIN sordu. Eski PIN'imi girmeyi denedim ancak sonuç nafile... Ne yazıkki şuan sadece yüz tanıması ile açabiliyorum. Yüz tanımasını da koymasam telefon kitlenecekti. Lütfen yardımcı olun!
genelde şifre değişimi yapıldıktan sonra bir pin ister şifreyi unutursan o pinle girersin, sen sanırım anlık dalgınlıkla hızlı hızlı yaptın. yerinde olsam en yakın yetkili bayiye giderdim
kardesim telefoncuda calisiyorum tamir bölümünde link atamadigim icin yapman gerekenleri anlatim sana ben simdi
ilk öncelikle bilgisayarin var ise smart swich indir ve ordan telefonunu yedekle ondan sonra telefona hard reset at internetten nasil atabilecegine bakabilirsin ve telefonu sifirladiktan sonra tekrar girisi ayarla ve sana gmail adresi soracak teelfonunda suan da aktif sekilde kullanmis oldugun gmail i girmen lazim eger bilmiyorsan telefondan ayarlar > hesaplar>google> hesabi kaldir secenegiine bas telefonu sifirlamadan önce ve sonra da sifirlama islemini yani hard reset islemini yapabilirsin telefonu sakin kapatma yoksa sifre ister ve yüzü tanimaz cünkü telefonu kapatip acarsan senin sifre girmeni isteyecek yüz tanimasi aktif olsun diye eger takildigin bir yer olursa sorabilirsin
Şifrenin sınırı vardır ve sende şifreyi yazarken bunu farketmemişsindir çok başıma geldi. Belirlediğin şifreyi birer karakter eksilterek yaz illaki olacaktır.
Dostum telefonunu yeniden başlattıktan sonra oldu ise ise sorduğu pin SIM kart pin'i olabilir eğer öyle değilse ve garantin varsa ürünün servisine göndermeni öneririm.
Telefonun senden istediği şifre SİM kartı şifresi olabilir. Değilse de telefona erişimin varmış zaten fotograflarını vs vs elle yedekleyip telefonu sıfırlamanç