Telefonumu Nasıl ROOT'larım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Cümleten Selamun Aleyküm.
Telefonum ROOT'suz olduğundan bir çok uygulamayı kullanmakta sorun yaşıyorum.
Daha önce YouTube'de videolarını izledim ama ne yaptıysam olmadı.Aranızda bu işlerden anlayan birisi varsa lütfen yardımcı olsun.

Model: Galaxy J7 PRİME

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Bu ikisini de denedim.Kendi kendine kapanıyor.Başka bir yolu yok mu ?

Xda platformunda aradığın tüm cevapları bulabilirsin, tam anlamıyla bu işler için biçilmiş bir kaftan. Dünyada popüler tek geliştirici sitesi binlerce geliştirici var hali hazırda. Orayı bir incele derim cihaz adını yazdığın anda karşına sonuçlarıda çıkacaktır. uygulamalı olarakta gösterilmekte. Öncelikle şunu sorayım Android sürümün kaç ? ona göre gerekli dosyaları buluruz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Xda platformunda aradığın tüm cevapları bulabilirsin, tam anlamıyla bu işler için biçilmiş bir kaftan. Dünyada popüler tek geliştirici sitesi binlerce geliştirici var hali hazırda. Orayı bir incele derim cihaz adını yazdığın anda karşına sonuçlarıda çıkacaktır. uygulamalı olarakta gösterilmekte. Öncelikle şunu sorayım Android sürümün kaç ?
Android 7.0 yüklü şuanda.
Şu yazdığın platforma girip bir bakayım.Eyvallah,saolasın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bulursan ancak orada bulursun zaten başkaları hikaye. Ben gene öm üzerinden videolu anlatım yolladım sana arzu edersen bakarsın.
Senin gibi kullanıcılar her foruma lazım yemin ediyorum ;D
Saol kardeşim

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
kardes kiev bana j7 prime icin root programı dosyası fln atmıştı 7.0 icin atiyim istiyorsan özelden dosyaları tabi odin ile atmayı biliyorsan kievi ugrastirmayalim istersen atiyim

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Ve Birde root attiktan sonra telefonuna iyi bir virus programı at derim çünkü root attiktan sonra telefonun saldırıya açık hale gelecektir. önerim dr web anti virus

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Ve Birde root attiktan sonra telefonuna iyi bir virus programı at derim çünkü root attiktan sonra telefonun saldırıya açık hale gelecektir. önerim dr web anti virus
Eyvallah kardeşim,atarsan çok memnun olurum

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Android 7.0.0 güvenlikleri cok gelistirilmiş o yüzden dendiyi gibi xda formundan bi twrp recoveriy ve twrp ye uygun super su twrp recoveryden yuklemek simdiden kolay gelsin.

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim herhangi bir mod için telefonunu rootlamaya çalışıyorsun ve ya herhangi bir proqram için fakat onu yapsan bile telefonuna zarar veriyor o root

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...