- Yasaklandı
-
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Bu ikisini de denedim.Kendi kendine kapanıyor.Başka bir yolu yok mu ?King User veya king-root
bildiklerim bunlar kinguser ile root atmıstım ben 1 yıl önc felanBu ikisini de denedim.Kendi kendine kapanıyor.Başka bir yolu yok mu ?
Bu ikisini de denedim.Kendi kendine kapanıyor.Başka bir yolu yok mu ?
Eyvallah kardeşimbildiklerim bunlar kinguser ile root atmıstım ben 1 yıl önc felan
Android 7.0 yüklü şuanda.Xda platformunda aradığın tüm cevapları bulabilirsin, tam anlamıyla bu işler için biçilmiş bir kaftan. Dünyada popüler tek geliştirici sitesi binlerce geliştirici var hali hazırda. Orayı bir incele derim cihaz adını yazdığın anda karşına sonuçlarıda çıkacaktır. uygulamalı olarakta gösterilmekte. Öncelikle şunu sorayım Android sürümün kaç ?
Android 7.0 yüklü şuanda.
Şu yazdığın platforma girip bir bakayım.Eyvallah,saolasın
Senin gibi kullanıcılar her foruma lazım yemin ediyorum ;DBulursan ancak orada bulursun zaten başkaları hikaye. Ben gene öm üzerinden videolu anlatım yolladım sana arzu edersen bakarsın.
Free fire hilesi varmis onun icin kullanıyorumroot önermem kardeşim kullanmayın derim
Eyvallah kardeşim,atarsan çok memnun olurumVe Birde root attiktan sonra telefonuna iyi bir virus programı at derim çünkü root attiktan sonra telefonun saldırıya açık hale gelecektir. önerim dr web anti virus
Free fire hilesi varmis onun icin kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?