Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rootlamak, tüm Android kullanıcıları tarafından telefon ya da tabletlerine yüklenen uygulamaların, stok yapılandırmasında genellikle cihazlar için kullanılmayan ayrıcalıklı emir ve komutların çalıştırılmasını sağlar. Bu uygulamada telefondaki bilgilerin gitmesine sebep olmaz.
Telefonunuza ROOT yapmak aksine telefonu hızlandırır, yavaşlatmaz. Fakat telefonunuz güncelleme alamaz. Manuel güncellemek zorunda kalırsınız. Ayrıca garantisi de devre dışı kalır. Eğer garantisi bitmişse yapabilirsiniz. ROOT yapmak kötü birşey değildir. Ek olarak her telefona kendiniz ROOT yapamazsınız. Örneğin Xiaomi marka telefonlara ROOT atmak için firmadan izin almanız gerekir. Bilgiler vs. silinmez rahat olun
Bazen kullandığınız yönteme ve telefonunuzun ne tür bir güvenliğe sahip olduğuna bağlı olarak telefonunuzu (brick) kullanabilir. (Yedekleyin)backup, telefonunuzun güvende olması için.
Google tarafından çevrildi
benim tel rootlu ve gayet memnunum . bu zamana kadar herhangi bir takılma aniden kapanma sorunu da yaşamadım üstelik android sürümünü manuel ben yükselttim sıkıntı yok
saçma şeyler için root atma bilgilerin güvende olmayabilir herhangi bir virüs yükeleme ıhtımalın var birde telefonun garanti iptal olur garanti kapsamında olmaz telefon güvenliği sıkıntıya düşeceğinden bilgilerinde silinebilir