telefonumu rootlarsam bilgilerim silinir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
rootlarsan bilgilerin silinmez ama yanlış root atarsan telefonun brick olur ve birdaha kullanamazsın yaparken dikkatlı olmanı tavsiye ederim.

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Rootlamak, tüm Android kullanıcıları tarafından telefon ya da tabletlerine yüklenen uygulamaların, stok yapılandırmasında genellikle cihazlar için kullanılmayan ayrıcalıklı emir ve komutların çalıştırılmasını sağlar. Bu uygulamada telefondaki bilgilerin gitmesine sebep olmaz.

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba!
Evet rootlarsan bilgilerin silinir, fakat resimlerini ve dosyalarını depolama kartına aktardığında(ismini unuttum) rootlıya bilirsin! depolama kartını çıkartmayı unutma.​
Post automatically merged:

Bir şey daha söylemek istiyorum telefonu sıfırlayıp root atmak daha faydalı.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Telefonunuza ROOT yapmak aksine telefonu hızlandırır, yavaşlatmaz. Fakat telefonunuz güncelleme alamaz. Manuel güncellemek zorunda kalırsınız. Ayrıca garantisi de devre dışı kalır. Eğer garantisi bitmişse yapabilirsiniz. ROOT yapmak kötü birşey değildir. Ek olarak her telefona kendiniz ROOT yapamazsınız. Örneğin Xiaomi marka telefonlara ROOT atmak için firmadan izin almanız gerekir. Bilgiler vs. silinmez rahat olun :)

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
yapmamanı öneririm silinmez birşey ama telefon yavaşlar ve bilgi sızabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sadece oyunlarda hile yapmak amacıyla rootlayacaksan yapma. Nox programını indir bilgisayara direkt olarak rootlu halde geliyor mobil emulator

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hem silinme li var hem silinmesiz var kardeşm

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bazen kullandığınız yönteme ve telefonunuzun ne tür bir güvenliğe sahip olduğuna bağlı olarak telefonunuzu (brick) kullanabilir. (Yedekleyin)backup, telefonunuzun güvende olması için.
Google tarafından çevrildi

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
root iyi birsey hile falan için ama hem telefonunu kastırır hemde şarj canavarı cok cabuk bitiyor

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
benim tel rootlu ve gayet memnunum . bu zamana kadar herhangi bir takılma aniden kapanma sorunu da yaşamadım üstelik android sürümünü manuel ben yükselttim sıkıntı yok

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
saçma şeyler için root atma bilgilerin güvende olmayabilir herhangi bir virüs yükeleme ıhtımalın var birde telefonun garanti iptal olur garanti kapsamında olmaz telefon güvenliği sıkıntıya düşeceğinden bilgilerinde silinebilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
No, it is totally fine as long as you do the right thing.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...