Uzman Üye
merhaba arkadaslar bende samsung note 8 telefon var telefonun herhangi bir sorunu yok telefonu yeni aldim ikinci el uzun zamandir yatiyordu telefon muhtemelen telefonu alsim sorunsus kullaniyordum ama uyumadan once sarja takinca pil 100 oluyor ama telefon kapali bir sekilde oluyordu aciyordum kullaniyordum sorunsus herhalde kendini koruyor falan diye dusundum normal kullanirken sorun yoktu ama play store den bir tane oyun yukledim actim tam yukleme ekranindayken oyun oyunun ismi de dominations tam yuklenirken kapandi telefon sarjim 70 lerdeydi sonra actim telefonu acildigi gibi 5 sn icinde kapandi sarjda acmayi denedim ayni sekilde kapandi sonra sarjda beklettim 100 oldu sonra yine actim kapandi sarjda bir daha denedim kapandi sonrasinda sarjdan cikardim bekledim 1 saate yakin sonra actim kapanmadi yukledigim uygulamayi sildim hemen suan sorunsus yine kullaniyorum pilde bir sorun yokmus gibi uygulamadan mi oldu acaba ama baska oyunlarda var teldr oynuyorumm telefoncuya anlattim pil dedi muhtemelen sizce sorun nedir baska bir sey olabilir mi