Çözüldü telefonun arka kapağı açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
telefonun arka kapağı çıkmıyor ama bataryası bozuldu nasıl tamir edicem. internette gördüm şoklama diye bir yöntem varmış bataryaya elektirk verince kısa bir süre çalışıyormuş doğpru mudur?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
tehlikeli işler allah korusun patlar falan bence en iyisi bi telefoncuya götür

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yöntemi ben de gördüm fakat riskli olabilir kırılmayacağından eminsen zorlayabilirsin yoksa anlayan birine götür ama dediğim gibi şoklama riskli

Çözüm
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Batarya telefonun en tehlikeli kısmıdır.En ufak bir yanlışında patlayabilir bu yüzden sen hiçbir işleme kalkışmamalısın. Ateşle müdahale etmesen bile bataryadaki en ufak bir delik havayla temasa ardından patlamaya yol açar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
agalar telefoncu falan diyosunuz ama telefoncular da dünyanın parasını alıyorlar. o kadar paraya kıyamam evde eski telefon çalışırsa kullanıcağım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yav ben telefoncuya götürmiycem telefonu olmadı bataryayı keser sonra tekrar lehimlerim ama ben arka kapağı nasıl açıcam onu soruyorum

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostum videolar görüp denemeye kalkışma hele arka kapak camsa hiç telefoncular bile zar zor açarlar en iyisi telefoncuya götür zaten camlıysa arka kapak ısıtıcın olması lazım onla ısıtıp bişeyler yapıyolar ama yinede öyle yapıp parçalayan çok gördüm en temizi telefoncuya götürmen onlar kırarsa bile tamir edeceğini veya yenisini takacağını tahmin ediyorum iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...